Politicienii se intrec in urari de Paste pe Facebook - ce mesaje au transmis Iohannis, Ponta si Basescu

Duminica, 12 Aprilie 2015, ora 08:06
5045 citiri
Politicienii se intrec in urari de Paste pe Facebook - ce mesaje au transmis Iohannis, Ponta si Basescu
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, fostul presedinte Traian Basescu, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, au transmis urari, cu ocazia sarbatorii Pastelui, pe conturile personale de Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe contul sau de Facebook un mesaj video pentru cei care sarbatoresc Pastele.

"Crestinii ortodocsi si greco-catolici serbeaza astazi Pastele, o sarbatoare a sperantei si increderii. Sa impartim bucuria Invierii cu semenii nostri care poate nu au ce sa puna pe masa, sunt bolnavi, singuri sau nu au un acoperis deasupra capului. Sa ii incurajam pe cei abatuti si sa redam speranta oricui se afla in suferinta dintr-un motiv sau altul. Apropierea de ceilalti prin compasiune si solidaritate este cheia renasterii noastre ca societate de oameni demni si responsabili. Va urez tuturor sarbatori fericite, pace si bucurie. Hristos a inviat!", spune presedintele Klaus Iohannis in mesajul video.

Si premierul Victor Ponta a transmis, pe contul sau de Facebook, un mesaj cu ocazia sarbatorii Pastelui.

"Sfintele sarbatori de Pasti ne reunesc pe toti in spiritul tolerantei si al iubirii. Va doresc tuturor zile pline de lumina, bucurie si pace!", scrie Victor Ponta.

La randul sau, fostul presedinte Traian Basescu a postat pe Facebook un mesaj cu prilejul sarbatorilor pascale.

"Sfintele sarbatori pascale sa va aduca liniste si bucurie in suflet, alaturi de familie si de toti cei dragi! Sa va dea Dumnezeu prieteni adevarati!", scrie Traian Basescu.

"Hristos a Inviat! Sa primiti in suflete Lumina si Pacea Invierii! Sarbatori Pascale fericite alaturi de cei apropiati!", a transmis, la randul sau, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Anterior, in cursul zilei de sambata, alti politicieni au transmis urari cu ocazia sarbatorii Pastelui, pe conturile personale de Facebook, intre acestia numarandu-se Alina Gorghiu, Catalin Predoiu, Monica Macovei, Raluca Turcan.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ureaza "Paste fericit tuturor!". "Stiti ca in general oamenii politici spun multe prostii de-a lungul anului si in general nu spun lucruri frumoase. De data aceasta mi-as dori tare mult sa ajung la sufletele dumneavoastra cu o urare de Paste asa cum cred eu ca merita sa fie facuta o urare de Paste. Pentru mine inseamna mult, pentru ca inseamna familie, inseamna un loc aproape de Curtea de Arges, unde ma intorc de fiecare data, nu am ratat niciun an din viata mea acolo, ma intorc la familie, la lucruri placute din viata mea, la cozonac, la pomi infloriti si la liniste, la multa, multa liniste. Dati-mi voie sa va urez un Paste fericit, zile senine, zile frumoase, liniste si sa ne revedem dupa acest Paste plini de energie si voie buna", spune Gorghiu, intr-un mesaj video.

"Invierea Domnului sa va gaseasca impacati si increzatori in viitorul Romaniei! Sarbatori Fericite!", a scris si prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu.

Europarlamentarul Monica Macovei a urat, la randul sau, "un Paste luminat si senin tuturor romanilor". "Pastele este invierea sperantei, impacarea cu sine si cu ceilalti, eliberarea de rau si pornirea pe calea binelui. Si Romania, subminata de minciuna si coruptie, are nevoie de speranta unui nou inceput. Imi doresc sa fim cu totii in slujba binelui, a oamenilor si a tarii noastre si sa ne cladim cu speranta si bucurie un destin comun. Un Paste luminat si senin tuturor Romanilor, oriunde s-ar afla in lume!", scrie Monica Macovei pe Facebook. Ea posteaza si o fotografie in care este infatisata langa masa cu oua rosii si cozonac.

"Invierea Domnului e bucuria noastra a tuturor, bucuria pacii si a dragostei, a credintei si a sperantei. Spor in toate, liniste in familie, sanatate si sarbatori fericite!", a transmis, la randul sau, deputatul Raluca Turcan, in mesajul postat pe Facebook.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#urari Paste politicieni, #politicieni urari Paste Facebook , #Victor Ponta