Companiile aeriene au inceput reducerile la bilete

Luni, 17 Ianuarie 2011, ora 09:27
2799 citiri
Companiile aeriene au inceput reducerile la bilete

Companiile aeriene au inceput sa faca reduceri la biletele de avion catre destinatiile externe, mai ales catre orasele considerate capitalele shopping-ului.

Avand in vedere ca acum este perioada reducerilor la haine, companiile aeriene incurajeaza turismul pentru shopping prin bilete mai ieftine cu pana la 35% pentru calatoriile in strainatate.

De exemplu, la Carpatair, in perioada 15 ianuarie-15 februarie, se gasesc bilete de avion la preturi de la 98 de euro dus-intors pentru calatoriile realizate pana la jumatatea lunii martie spre destinatii precum Roma, Milano, Florenta, Ancona, dar si Munchen si Stuttgart.

La aceasta companie, un zbor dus-intors, pe ruta Bucuresti-Roma, in perioada 4-6 martie costa 108 euro, insa fara taxele de aeroport care ajung la 100 de euro.

"Cu ocazia deschiderii sezonului reducerilor de iarna, Carpatair a introdus programul Discount Shopping pentru sase destinatii de shopping din Italia si Germania", a declarat Paula Ardelean, directorul de marketing si vanzari al companiei Carpatair, cu hub-ul la Timisoara, pentru Ziarul Financiar.

Reduceri sunt si la compania aeriana KLM, tot de pana la 35%, la biletele de avion intr-o campanie sub numele "saptamani speciale cu oferte in toata lumea".

Promotiile sunt si la Air France, care incearca sa stimuleze cresterea numarului de pasageri inca din prima luna a anului acesta. Compania aeriana are bilete la pretul de 149 de euro pentru o calatorie dus-intors pe Bucuresti-Paris si la 599 de euro spre Hong Kong.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
#avion bilet, #redcueri bilete, #preturi bilete avion , #pret bilete