O cursa Air France pe ruta Bucuresti-Paris a fost reluata luni

Luni, 17 Noiembrie 2008, ora 17:08
1303 citiri
O cursa Air France pe ruta Bucuresti-Paris a fost reluata luni

Dintre cele patru curse Air France pe ruta Bucuresti- Paris si retur, anulate din cauza grevei angajatilor companiei, a fost reluata luni doar cursa 1888, care a sosit de la Paris la ora 14.58.

"Trei zboruri Air France Bucuresti-Paris au ramas anulate pentru luni, 17 noiembrie. Doar o cursa a sosit de la Paris pe Aeroportul Otopeni. Pana in acest moment se stie ca urmatoarea cursa va pleca din Bucuresti spre Paris marti la ora 6.50", a declarat managerul de comunicare si marketing al Air France KLM Romania, Emanuela Doicu, informeaza NewsIn.

Potrivit unui comunicat al Air France, activitatea companiei va intra in normal din 18 noiembrie, cand se vor relua toate cursele lung-curier si scurt si mediu -curier, in proportie de 95%.

Greva angajatilor Air France a dus vineri la anularea a patru zboruri ale companiei pe ruta Bucuresti - Paris si retur, a declarat purtatorul de cuvant al Aeroportului International "Herni Coanda", Valentin Iordache.

Managerul de comunicare si marketing al Air France KLM Romania, Emanuela Doicu, a declarat ca operatorul aerian a luat masuri de rerutare sau de despagubire a pasagerilor in functie de optiunea fiecaruia.

Traficul aerian a fost perturbat pe principalul aeroport parizian, Roissy, vineri dimineata, cand numeroase zboruri au fost anulate, din cauza grevei pilotilor companiei Air France, care protesteaza fata de cresterea varstei de pensionare, relateaza AFP.

Potrivit lui Jocelyn Smykowsky, presedintele sindicatului pilotilor din cadrul Air France, SNPL, care a convocat greva, aceasta "decurge bine".

Sindicatele protesteaza impotiva unui amendament la Codul Aviatiei Civile si la bugetul pentru securitatea sociala pentru 2009, votat la 1 noiembrie de catre deputatii francezi, care ridica varsta de pensionare a pilotilor de la 60 la 65 de ani, incepand cu 1 ianuarie 2010.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#zbor, #anula, #Paris, #Bucuresti, #greva, #pilot, #KLM , #stiri KLM