Boloni face dezvaluiri spectaculoase despre Cristiano Ronaldo

Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 17:01
5471 citiri
Boloni face dezvaluiri spectaculoase despre Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo e detinatorul Balonului de Aur, dar acest lucru putea sa nu se intample daca nu era Ladislau Boloni.

Intr-un interviu acordat celebrei publicatii franceze L'Equipe, antrenorul roman a povestit cum l-a promovat pe Cristiano Ronaldo in echipa mare a lui Sporting Lisabona si cum a intrat in gura portughezilor din cauza starului lui Real Madrid.

"Ronaldo nu era nici macar la rezerve, ci la juniori. L-am vazut la un meci amical si cateva zile mai tarziu l-am adus la antrenamentele echipei mari. N-am mai vazut un asemenea jucator. La doar 16 ani era atat de matur in joc si m-a impresionat, pe langa tehnica iesita din comun, ca punea piciorul la orice duel, chiar impotriva jucatorilor masivi", a povestit Boloni.

"Imi amintesc ca la un meci a pierdut o minge si ca am tipat la el. A sprintat jumatate de teren ca s-o recupereze, iar apoi a dat din cap inspre mine, in semn ca a inteles unde a gresit", a continuat acesta.

Nu doar ca l-a promovat in echipa mare, dar Boloni i-a si schimbat pozitia de joc lusitanului.

"La juniori era atacant, dar mi-am dat seama ca o sa-i fie foarte greu sa joace cu doi fundasi masivi in spate. Asa ca l-am trecut in banda, pentru a profita de viteza si tehnica lui. Ferguson l-a folosit in aceeasi pozitie la Manchester si m-am bucurat ca mi-a confirmat alegerea", a mai spus tehnicianul roman.

In incheiere, Boloni a povestit si cum a fost pus la zid de portughezi dupa o lauda adresata lui Cristiano Ronaldo.

"L-am comparat pe Cristiano Ronaldo cu Eusebio si am fost criticat de presedintele celor de la Benfica. Pe atunci nu stiam cat inseamna Eusebio pentru portughezi. Ani mai tarziu, m-am intalnit cu el si mi-a spus ca am avut dreptate", a conchis Boloni.

Cristiano Ronaldo a primit luni "Balonul de Aur" pentru cel mai bun jucator din lume in 2013.

Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur

2002 e anul in care Ladislau Boloni l-a promovat pe Cristiano Ronaldo in echipa mare a celor de la Sporting Lisabona.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Boloni dezvaluiri Cristiano Ronaldo, #Boloni promovat Cristiano Ronaldo , #stiri Ladislau Boloni
Comentarii