Boloni face praf fotbalul romanesc

Vineri, 11 Noiembrie 2011, ora 21:11
3141 citiri
Boloni face praf fotbalul romanesc

Ladislau Boloni, antrenorul formatiei PAOK Salonic, a facut o analiza dura fotbalului romanesc, explicand in acelasi timp criza prin care trece echipa nationala.

"Cand ii ascult pe cei din fotbal sau pe prietenii pe care ii am acasa, cand am vazut ultimele performante ale echipelor romanesti, cei mai multi imi spun ca nu mai sunt jucatori de valoare si acest lucru mi-a fost confirmat de ceea ce am vazut la Steaua - Rapid.

Ceea ce se face in Franta la nivelul de formare a jucatorilor, de la cei mici pana la profesionisti, nu are nimic, dar absolut nimic in comun cu ceea ce se face in Romania. Atunci de unde dracu' sa avem sperante pentru calificare cand nu se face absolut nimic? Stiti foarte bine cine sunt vinovatii si unde este problema. Noi nu stim ce trebuie facut, noi nu stim nici cum trebuie facut acel lucru. Putem sa aratam cu degetul catre FRF, LPF, cluburi, centre de copii, sportul la scoala.

Nu asta e problema, ca Mircea Sandu sau X, Y, Z vor renunta, o sa se schimbe ceva? Sigur ca si ei au o parte de vina, dar daca vine maine presedintele ligii Aime Jaquet credeti ca la ASA Targu Mures vor fi mai multe terenuri de antrenament pentru copii sau antrenorii care se ocupa cu copii vor fi platiti mai bine?", a declarat Ladislau Boloni la Radio Dolce Sport.

Fostul selectioner a vorbit si despre amicalul dintre Grecia si Romania, programat saptamana viitoare.

"Aici inca nu se vorbeste despre meciul Grecia - Romania. Eu stiu ca Grecia vrea sa foloseasca acest meci pentru completarea lotului. Vor aparea cateva nume care au evoluat mai putin, si nu din lipsa de respect pentru Romania, ci pentru ca antrenorul Santos vrea sa vada si alti jucatori in afara celor care au obtinut calificarea la Campionatul European.", a incheiat tehnicianul.

Romania intalneste vineri seara Belgia, in deplasare, intr-un meci amical transmis in direct pe site-ul Ziare.com.

C.F.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Ladislau Boloni, #nationala Romaniei, #amical Romania Belgia , #stiri Ladislau Boloni