Boloni, lectie de onoare pentru sefii Stelei

Joi, 10 Octombrie 2013, ora 22:49
4727 citiri
Boloni, lectie de onoare pentru sefii Stelei

Ladislau Boloni, fostul mare jucator al Stelei, le-a dat o lectie de onoare actualilor conducatori ai echipei.

Deranjat de faptul ca "ros-albastrii" au anuntat ca intra in silenzio stampa, refuzand sa mai discute cu reprezentantii presei, tehnicianul a rabufnit.

"E o tampenie! Aproape ca-i jignesc pe cei din tribune, acesti baieti extraordinari cu care am fost in contact. Acesti baieti care sunt acolo, care incurajeaza echipa, care, din cand in cand, depasesc limita urat, e adevarat. Iar noi, care suntem pe banca de rezerve, castigam de zeci sau sute de ori mai mult ca ei. Macar atat respect sa avem pentru ei. Suporterii au dreptul la informatie, au dreptul sa critice.

Noi avem sansa sa traim in fotbal si pentru fotbal. Ei, saracii, traiesc doar pentru fotbal din salarii de 150 sau 200 de euro. Trebuie sa avem respect pentru ei. Sunt niste lucruri inacceptabile. Nu poti sa-ti permiti treaba asta fata de niste oameni fara de care nu ar exista spectacol, chiar daca tu ii ai in echipa pe Ronaldo sau pe Bourceanu. Acei oameni din tribune trebuie respectati.

Vreau sa va mai spun ceva. Sa castigi un campionat, o cupa, sa ai rezultate, nu inseamna ca iti cresc drepturile, ci obligatiile. Deci nu ai mai multe drepturi, ai obligatii mai mari. Nu poti sa le iei oamenilor iubirea pentru fotbal, sa te duci cu picioarele peste ei, sa te crezi mare si tare", a spus Boloni la DigiSport.

Steaua a luat o decizie radicala

Steaua a anuntat joi ca intra in silenzio stampa si ca nimeni de la echipa nu va mai discuta cu presa decat in cadrul actiunilor oficiale.

Decizia a fost luata dupa ce managerul Mihai Stoica si antrenorul Laurentiu Reghecampf au fost implicati in mai multe scandaluri in ultimele saptamani.

M.D.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Boloni sefi Steaua, #Steaua silenzio stampa, #Boloni Steaua silenzio stampa , #stiri Ladislau Boloni