Boloni, ofertat de nationala Ungariei

Vineri, 13 Decembrie 2013, ora 20:43
1631 citiri
Boloni, ofertat de nationala Ungariei
Foto: Nemzeti Sport

Fostul antrenor al nationalei Romaniei, Ladislau Boloni, a marturisit ca a fost ofertat de federatia de la Budapesta pentru a prelua postul de selectioner al nationalei Ungariei.

Desi nu se astepta sa fie optiunea numarul unu a maghiarilor, Boloni a declinat oferta. "Raspunsul a fost simplu, fiindca sunt sub contract cu formatia din Qatar, Al- Khor, pana in vara anului 2014. In oferta federatiei maghiare au existat si cateva referiri financiare, dar nu am ajuns la ele. Nu cred ca ne-am fi blocat de ele, insa primul criteriu, cel al contractului cu Al-Khor, nu putea fi depasit", a declarat Boloni pentru Nemzeti Sport.

"Evident ca si situatia actuala a fotbalului maghiar este o problema. Am dezbatut tema asta cu mai multi profesionisti, 2-3 jucatori maghiari de nationala, cativa jurnalisti si chiar directori tehnici. Nu sunt de acord cu concluzia ca nationala Ungariei a ratat barajul intr-un singur minut (n.r - egalarea Romaniei in ultimul minut al partidei de la Budapesta). Problemele fotbalului maghiar nu pot fi reduse doar la atat. Nu va suparati ca va spun, dar fotbalul maghiar nu se mai afla pe harta Europei din 1986", a continuat fostul tehnician al lui Standard Liege si Sporting Lisabona.

"In ultimul timp m-au preocupat informatiile venite dinspre Ungaria. Am cautat solutii. Totul trebuie sters si schimbat. Ar trebui luate decizii care vor deranja multi oameni din sistem, care iti vor deveni dusmani. Nu am doar ganduri, ci si planuri concrete, 5-6 masuri imediate pe care le-am dezbatut si cu reprezentantii federatiei. Daca lucrurile vor merge pe drumul corect, fotbalul maghiar si-ar putea reveni in 8 ani", a incheiat Boloni.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Boloni refuzat nationala Ungaria, #Boloni oferta Ungaria , #stiri Ladislau Boloni