Lady Gaga a incantat publicul la Europride 2011

Duminica, 12 Iunie 2011, ora 17:55
7378 citiri
Lady Gaga a incantat publicul la Europride 2011
Foto: Il Secolo XIX

Lady Gaga si-a uimit publicul, sambata seara, la Circus Massimo, din Roma, timp de 40 de minute, cu un discurs si doua melodii, la inchiderea Europride 2011, in fata a circa un milion de fani.

Lady Gaga si-a facut intrare ca o adevarata diva, cu ochelari rotunzi de soare, inchisi la culoare, peruca verde si o fusta vintage, alb-negru semnata Gianni Versace si top negru desenat de Donatella Versace. Ajunsa in mijlocul scenei, dupa susurarea a doar catorva versete din "Born this way", a inceput imediat discursul, relateaza Il Secolo XIX

"Trebuie sa transformam oprimarea din trecut in eliberarea din viitor, creand o noua ideologie, sintetizand realitatile noastre in prezent, devenind revolutionari ai iubirii, unindu-ne si incurajand toata lumea sa se uneasca", a spus Lady Gaga. referindu-se pe o durata de aproximativ 15 minute la drepturile comunitatii gay.

Lady Gaga a trisat pentru a ajunge cel mai vandut artist?

"Cand m-am apropiat de fiecare dintre voi prin muzica, arta, celebrarea individualitatii. Am inteles ca rolul meu este acela de a promova aceste drepturi in intreaga lume, in cautare de schimbare, justitie, libertate si egalitate deplina", a declarat Lady Gaga.

Cantareata a amintit originile sale italiane, pronuntant numele sau real, Giovanna Stefania Angelina Germanotta si a subliniat ca "multe guverne nu permit cetatenilor sa isi obtina drepturile, dar noi trebuie sa abatem aceste bariere care exista in tari ca Lituania, Rusia, Polonia, Ungaria, Liban si Orientul Mijlociu".

De asemenea, Lady Gaga a mai spus ca sambata dupa-amiaza a ascultat din camera sa hotel potpuriul intonat in timpul manifestatiei de peste 500.000 de persoane, compus din melodiile "Paparazzi", "Judas" si "Born this way", adaugand: "Va multumesc ca ati permis ca muzica mea sa faca parte din manifestatia voastra, sunt mandra sa fiu aici".

Dupa acest discurs, a interpretat intr-o versiune foarte intensa la pian "Born This Way", insotita de publicul care batea din palme si canta impreuna cu ea.

Imediat dupa aceea, tot la pian, surprinde cu o a doua piesa neprevazuta in program dar care va fi urmatorul ei single, "The Edge of Glory".

La mijlocul cantecului a facut o pauza scurta pentru a-si scoate fusta foarte ampla alb-negru pe care o purta deasupra unei rochii negre, spunand in gluma: "O mica schimbare de haine nu face rau la nimeni", dupa care a terminat cantecul, lasand scena acompaniata de lungi aplauze.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Lady Gaga Europride, #Lady GaGa , #stiri Lady Gaga