Lady Gaga, goala pe Twitter

Vineri, 27 Iulie 2012, ora 22:56
6223 citiri
Lady Gaga, goala pe Twitter
Foto: Daily Mail

Cantareata Lady Gaga socheaza din nou lumea, postand o fotografie nud a ei pe Twitter. Starul de 26 de ani sta intr-un fotoliu, etalandu-si goliciunea. Aceasta vine la scurta vreme dupa ce a pozat in costumul Evei, pentru o reclama a parfumului sau Fame.

Diva a postat, de asemenea, un mesaj de sustinere pentru actorii americani Kristen Stewart si Robert Pattinson, potrivit Daily Mail.

Lady Gaga a starnit agitatie dupa ce a aparut goala, iar pe corpul sau au aparut niste barbate stilizati, in cadrul campaniei publicitare a parfumului sau, Fame.

Intre timp, Lady Gaga incearca sa cucereasca lumea prin debutul sau in cariera de actrita in filmul Machete, regizat de catre Robert Rodriguez.

In prima ei aparitie in aceasta postura, Lady Gaga intruchipeaza rolul lui La Chameleon, iar posterul peliculei o infatiseaza intr-o tinuta sexy, seducatoare purtand o blana de lup alb si avand in mana un pistol.

Castigatoarea premiului Grammy isi etaleaza bijuteriile, iar coafura este inspirata de cea a lui Marilyn Monroe.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#fotografie nud Lady Gaga, #Lady Gaga goala Twitter, #fotografii sexy Lady Gaga , #stiri Lady Gaga
Comentarii
Poza starpitorul
starpitorul
rank 5
tipic: minciunile pedele, aplicate stirilor internationale...