Borbely: Au inceput platile in dosarele pe programul "Casa Verde"

Vineri, 17 Septembrie 2010, ora 07:59
1283 citiri
Borbely: Au inceput platile in dosarele pe programul "Casa Verde"

Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a anuntat, joi, ca au inceput platile in dosarele acceptate pentru finantare in programul "Casa Verde" si ca atat acest program, cat si "Rabla" functioneaza foarte bine.

"Doua proiecte care au fost si sunt de succes si in continuare. Unul este Programul 'Rabla' care a ajuns la 165.000 de masini casate, ce nu mai polueaza si inseamna 40.000 de masini noi. Este o bursa a acestor vouchere, unii au fost sceptici, dar economia de piata functioneaza foarte bine. Programul 'Casa Verde' iarasi functioneaza foarte bine. Am simplificat foarte mult, am pornit la 1 iulie si deja am inceput platile, am dat deja bani la 20 de cetateni care au si facut investitia. Investitia este responsabilitatea cetateanului si noi viram banii intr-un cont bancar", a spus ministrul.

In judetul Olt, 197 de persoane fizice au depus dosare prin programul "Casa Verde" si este al 21-lea judet din tara ca numar de dosare depuse.

Ministrul Borbely a facut apel la toti cetatenii sa aiba incredere in acest proiect "pentru ca functioneaza".

"Nu cred ca cineva pierde in acest proiect. Se primesc cate 6.000 lei, suma fixa, si mai trebuie sa puna o mica suma pentru un sistem de incalzire cu panouri solare, spre exemplu. Daca e o centrala mai mica cu panouri solare, costa 7.500 lei", a conchis Laszlo Borbely.

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Samsung plănuiește să organizeze evenimentul său emblematic, Unpacked, pe data de 10 iulie 2024, în Paris, potrivit mai multor surse. Alegerea Parisului ca gazdă pentru acest eveniment nu...
#Laszlo Borbely ministru Mediu, #Laszlo Borbely Casa Verde, #programul Casa Verde , #ministrul Mediului