Inca 50.000 de masini pot intra in programul Rabla

Miercuri, 10 Martie 2010, ora 16:13
1160 citiri
Inca 50.000 de masini pot intra in programul Rabla

Numarul de vouchere pentru programul Rabla va fi suplimentat cu 50.000 a anuntat miercuri, ministrul Mediului, Laszlo Borbely.

"Am discutat cu premierul si vom veni saptamana viitoare cu o hotarare de Guvern prin care vom suplimenta cu inca 50.000 numarul masinilor pentru casarea carora vom acorda vouchere. Pana atunci REMAT-urile din tara inca mai au cupoane si inca mai pot primi la casat masini de la persoane", a declarat Borbely, potrivit Mediafax.

Ministrul Mediului spera ca in 2010 sa se bata toare recordurile in ceea ce priveste numarul de masini vechi casate prin programul Rabla.

"Mesajul meu este simplu: avem bani. O sa avem bani si tichete tot anul, asa ca oamenii nu trebuie sa se inghesuie", a declat Laszlo Borbely.

Guvernul suplimenteaza cu peste 40 de mii voucherele pentru Rabla

Toate cele 50.000 de tichete valorice din programul Rabla 2010 disponibile pentru persoanele fizice au fost livrate la cele 240 de unitati REMAT din tara. Pana luni, romanii au casat circa 25.000 de vehicule, cu toate ca la doua saptamani de la introducerea programului Rabla au fost inregistrate doar 456 de dosare de achizitie de masini noi si cetatenii au casat 2.020 de vehicule mai vechi de zece ani pe zi.

S-au epuizat tichetele Rabla pentru persoane fizice

Marti s-au epuizat toate cele 50.000 de tichete pentru persoanele fizice din cadrul programului guvernamental "Rabla".

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#Laszlo Borbely Rabla, #suplimentare program Rabla, #voucher program Rabla , #Programul Rabla