Kovesi, despre eficienta DNA: "Care e numarul de ministri, parlamentari sau magistrati pe care ii trimite in judecata o agentie anticoruptie performanta?"

Miercuri, 26 Noiembrie 2014, ora 14:21
213 citiri
Indentificarea procedurii optime de numire a procurorului sef al DNA este una dintre cele mai dificile probleme si o provocare extrem de serioasa, iar procesul trebuie sa fie transparent si sa asigure o independenta reala a procurorilor de factorii politici, a declarat miercuri procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

"Identificarea procedurii optime de numire a procurorului sef DNA reprezinta una dintre cele mai dificile probleme si o provocare extrem de serioasa. Societatea romana va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.