Antena 3 reactioneaza dupa ce Kovesi a dat postul in judecata: Intimidare si cenzurare

Miercuri, 25 Iunie 2014, ora 23:10
5730 citiri
Antena 3 reactioneaza dupa ce Kovesi a dat postul in judecata: Intimidare si cenzurare

Reprezentantii Antena 3 au reactionat dupa ce procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a depus plangere penala impotriva acestui post si a mai multor jurnalisti ai sai.

"Postul de televiziune Antena 3 doreste sa atraga atentia doamnei Kovesi Laura Codruta asupra faptului ca actiunea sa reprezinta o actiune de intimidare si cenzurare a activitatii jurnalistilor care au datoria de a informa corect opinia publica", transmite postul de stiri, potrivit Pagina de Media.

Kovesi a dat in judecata Antena3 si mai multi jurnalisti - Cati bani cere

Reprezentantii postului de televiziune subliniaza ca au au luat la cunostinta din presa de actiunea in judecata a Laurei Codruta Kovesi.

De asemenea, Antena 3 mai transmite ca redactorii sai "au solicitat puncte de vedere privind actiunile prezentate in materialul jurnalistic atat doamnei Kovesi Laura Codruta cat si doamnei Livia Saplacan, purtatorul de cuvant al DNA".

Antena 3 anunta ca postul de televiziune va intenta actiune in justitie din cauza prejudiciilor de imagine aduse prin demersul lui Kovesi.

"Consideram ca demersul doamnei Kovesi este menit sa creeze prejudicii de imagine postului Antena 3, multiplu premiat international pentru profesionalismul jurnalistilor sai, motiv pentru care vom intenta actiune in justitie pentru recuperarea oricaror prejudicii cauzate", se arata in comunicatul postului tv.

"Spre deosebire de doamna Kovesi, numita politic pe perioade determinate, jurnalistii Antena 3 pot fi amendati zilnic de public pentru eventuale derapaje. Tot spre deosebire de doamna Kovesi, Antena 3 are milioane de stapani care pot folosi telecomanda in favoarea altor posturi, daca jurnalistii Antena 3 gresesc. Din nefericire pentru cei care, prin puterile lor temporare, haituiesc jurnalistii nostri, publicul Antena 3 este in continua crestere", incheie reprezentantii televiziunii.

Kovesi a dat in judecata Antena3 - Mircea Badea reactioneaza: Ce-ti mai place mormanul!

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a depus plangere la judecatoria Sectorului 1 impotriva televiziunii Antena 3 si a mai multor jurnalisti de la acest post, dupa ce intr-o emisiune difuzata joi seara s-au facut afirmatii calomnioase la adresa sa.

In plangere, seful DNA reclama un "atac la viata personala" lansat la adresa sa de catre jurnalisti ai postului citat si solicita 250.000 de euro daune morale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Antena 3 reactie Kovesi, #Kovesi judecata Antena 3, #Kovesi daune morale Antena 3 , #DNA
Comentarii