Kovesi, spionata de israelieni: Nu am nicio emotie cu privire la nimic din ce s-ar putea afla

Duminica, 10 Aprilie 2016, ora 11:05
2958 citiri
Kovesi, spionata de israelieni: Nu am nicio emotie cu privire la nimic din ce s-ar putea afla
Foto: Captura Pro TV

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, spune ca intotdeauna a fost un om corect, asa ca nu are nicio emotie in legatura cu spionajul fostilor agenti Mossad.

"Sunt un om corect, am fost un om corect si intotdeauna voi respecta legea, asa ca nu am niciun fel de emotie cu privire la nimic din ce s-ar putea afla", a declarat Kovesi, la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica de Pro TV.

Kovesi, spionata de fosti agenti Mossad: Reactia sefei DNA (Video)

Firma privata din Israel Black Cube, care s-a ocupat cu spionarea sefei DNA, a aratat ca actiunea agentilor sai viza presupuse fapte de coruptie savarsite de persoane din Guvernul Romaniei, context in care Kovesi a fost intrebata daca Directia colaboreaza cu astfel de companii.

Kovesi, spionata de israelieni: Prima reactie a companiei Black Cube

Kovesi, spionata de israelieni: Pozitia Ambasadei Israelului

"DNA coopereaza cu institutii similare din alte state, iar in Romania colaboreaza cu institutiile statului. Nu colaboram cu firme private", a precizat Kovesi.

Sefa DNA a marturisit ca s-a intrebat cine ar fi putut comanda acest spionaj, insa "nu-mi place sa spun 'se pare' sau 'cred', vorbesc pe probe si pe ce stiu, iar in acest caz nu pot vorbi". "Sunt convinsa ca procurorii DIICOT vor afla adevarul", a continuat Laura Codruta Kovesi.

"Probabil sunt pesoane deranjate de anchetele noastre. Nu este nici prima, nici ultima data cand se incearca intimidarea, cand se fac presiuni asupra procurorilor DNA", a aratat aceasta.

Procurorul-sef al DNA, referindu-se la actiunile de spionaj, a dezvaluit ca "au fost date telefoane, insistent, catre membrii familiei mele si catre prieteni apropiati, timp de o zi si jumatate. Cei care au sunat au incercat sa afle date personale, cum ar fi adresa de e-mail".

Tatal lui Kovesi i-a denuntat pe spionii israelieni: Telefoane in toiul noptii la fostul sot si fratele sefei DNA (Surse)

Kovesi a mai spus ca "au fost telefoane insistente, repetate, dar nereusite, pentru ca nimeni nu a intrat in dialog cu aceste persoane", iar contul sau de e-mail nu a fost atacat.

Doi cetateni israelieni, Ron Weiner si David Geclowitz, au fost retinuti saptamana trecuta in dosarul instrumentat de DIICOT, in care sunt implicati mai multi angajati ai companiei israeliene Black Cube.

Cum o spionau fostii agenti Mossad pe Laura Codruta Kovesi

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Kovesi spionaj, #Kovesi spionata Mossad , #DNA