DNA descopera noi si noi infractiuni comise de sefa CNA: Sechestru pe conturi si bunuri

Luni, 11 Mai 2015, ora 11:50
10636 citiri
DNA descopera noi si noi infractiuni comise de sefa CNA: Sechestru pe conturi si bunuri
Foto: captura Youtube (B1 TV)

Procurorii DNA au anuntat o noua extindere a urmaririi penale fata de sefa CNA, Laura Georgescu, hotarand, totodata, si punerea sub sechestru a mai multor conturi bancare si bunuri pana la limita de 2.296.200 lei.

Procurorii o acuza pe Laura Georgescu de abuz in serviciu, in forma continuata (inca 5 acte materiale) si instigarea la fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata (inca 5 acte materiale).

Noi acuzatii grave la adresa sefei CNA: A intocmit acte false pentru a amenda posturi TV

"In calitatea sa de presedinte al CNA, suspecta Laura Georgescu a fost cea care a instigat in perioada 2013 - 2014, la intocmirea unor sesizari cu date nereale, in vederea inregistrarii unor lucrari ce au intrat in analiza plenului CNA si care au fost solutionate prin sanctionarea a 4 posturi de televiziune (5 sesizari nereale), altele decat cele referitoare la cele 7 posturi de televiziune care au facut obiectul actelor de cercetare anterioare.

Dupa precedenta extindere a urmaririi penale (aspecte mediatizate la datele de 2 aprilie, respectiv 24 aprilie 2015), a continuat efectuarea cercetarilor. In acest context, un numar de 4 operatori TV sanctionati ca urmare a demersurilor efectuate de presedinta CNA, suspecta Georgescu Laura, in baza sesizarilor false realizate chiar la instigarea acesteia, au comunicat date utile anchetei.

Laura Georgescu explica de ce nu-si da demisia de la sefia CNA: Nu am incalcat in viata mea legea

Printre datele comunicate de operatorii TV au fost identificate noi sesizari care contineau date false, fiind promovate de suspecta Georgescu Laura si care au avut ca rezultat sanctionarea acestora. In unele cazuri, sesizarea a fost redactata si inregistrata inainte ca emisiunea reclamata sa fi avut loc", se arata in comunicatul DNA remis luni Ziare.com.

Astfel, procurorii au decis punerea sub sechestru a mai multor conturi si bunuri pana la suma uriasa de 2.296.200 lei.

Cum poate scapa CNA de Laura Georgescu - Victor Ponta, direct interesat?

"In cauza s-a dispus luarea masurilor asiguratorii asupra bunurilor imobile si mobile, inclusiv asupra conturilor bancare, apartinand suspectei Georgescu Laura - Corina pana la limita de 2.296.200 lei, suma reprezentand valoarea cu care cinci posturi de televiziune s-au constituit pana in acest moment drept parte civila", se mai precizeaza in documentul citat.

A.S.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Laura Geogescu DNA acuzatii noi, #Laura Georgescu reclamatii televiziuni CNA , #CNA