Laura Georgescu, in timp ce i se cere demisia la CNA: Nu cedez presiunilor!

Marti, 08 Iulie 2014, ora 11:14
3401 citiri
Laura Georgescu, in timp ce i se cere demisia la CNA: Nu cedez presiunilor!
Foto: Realitatea Tv

Presedintele CNA, Laura Georgescu, a declarat marti ca nu are de gand sa demisioneze de la conducerea institutiei, in urma scandalului declansat de aparitia in presa a mai multor inregistrari audio in care vorbeste urat si pare ca protejeaza anumite posturi de televiziune.

"Nu mi-este frica si nu demisionez. Nu cedez la presiuni, nici macar politice. Nu am incalcat legea", a declarat Laura Georgescu marti, la sediul Consiliului National al Audiovizualului.

Noi inregistrari cu sefa CNA. Laura Georgescu: Va belesc! Sa moara mama! Pe bani va belesc! (Video)

Ea a sustinut ca s-a adresat "organelor competente", pentru analizarea inregistrarilior. In ciuda faptului ca in spatele sau un angajat al CNA tinea o pancarta pe care scria "Demisia", Laura Georgescu a descris atmosfera din institutia pe care o conduce drept "productiva si chiar colegiala" si i-a avertizat pe mai multi membri ai CNA sa nu blocheze activitatea pentru ca "de aceea sunt platiti".

Laura Georgescu nu a negat posibilitatea sa fi avut un limbaj urat in inregistrarile aparute. "Iertati-ma ca va intreb: unde au fost facute? Daca se dovedeste ca au fost facute intr-un spatiu privat... Exista tensiune. Daca se dovedeste ca a fost un derapaj verbal, o sa imi asum", a incheiat Laura Georgescu.

Noi inregistrari cu sefa CNA: "Pe boul de Ghita si pe Romania TV sa-i acopar?" (Video)

Angajata care a acompaniat-o pe sefa CNA cu o pancarta pe care scria "Demisia" a declarat ulterior ca aceasta intretine o atmosfera de teroare in institutie, jignind personalul, punandu-i pe functionari sa monitorizeze televiziunile care o critica si vorbind extrem de violent si urat cu toata lumea.

"Ce va pasa, va duceti acasa si trageti un f...tai", a povestit angajata replicile sefei CNA atunci cand ii punea sa stea peste program.

Sambata, intr-un nou calup de inregistrari prezentate de Realitatea TV, Laura Georgescu a facut mai multe afirmatii ofensatoare. "Exista un om dedicat, care arde si ii inspira pe altii si oameni care sunt cadavre. Saraca de ea, cred ca e si nef..., printre altele", se exprima plastic Laura Georgescu despre o colega sau o angajata.

Intr-o alta inregistrare, ea pare a-i ameninta pe niste angajati prezenti la discutie cu taierea salariilor. "Va belesc. Pe bani va belesc, sa moara mama!", ii apostrofa Laura Georgescu.

O alta angajata a CNA, Mariana Popa, a povestit felul cum se poarta Laura Georgescu. "Limbajul doamnei Georgescu este sub orice descriere. Mi-a spus ca ma castreaza. Era de fata la momentul respectiv si directorul postului Trinitas TV. Apelativul 'Fa' este la ordinea zilei", a sustinut functionara CNA.

Sefa CNA, acuzata ca a terorizat elevii: Jucam un ro

Inregistrarile cu Laura Georgescu au declansat un scandal care a ajuns pana in Parlamentul Romaniei, unde sefa CNA a fost chemata la audieri in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor.

In primele inregistrari, ea poate fi auzita cum vorbeste urat cu copiii participanti la un program de educatie alternativa.

Adevaratul scandal a izbucnit cand, in alte inregistrari, ea dezvaluie unui conlocutor ca protejeaza postul de televiziune Romania TV, care apartine deputatului PSD, Sebastian Ghita, pe care insa il gratuleaza cu apelativul "boul de Ghita", dar si cand s-a referit la presedintele Comisiei pentru Cultura a Senatului, Georgica Severin, drept "jigodie".

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Laura Georgescu CNA demisie refuz, #Laura Georgescu demisie limbaj urat, #Laura Georgescu demisie CNA inregistrari , #CNA