Reghecampf si Pintilii, invinsi in finala Ligii Campionilor Asiei

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 25 Octombrie 2014, ora 13:20
9480 citiri
Reghecampf si Pintilii, invinsi in finala Ligii Campionilor Asiei

Al Hilal, echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf si la care evolueaza mijlocasul Mihai Pintilii, a pierdut mansa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei.

Gruparea saudita a fost invinsa la limita, scor 1-0, de australienii de la Sydney Wanderers.

Dupa cinci zile in care a facut tot posibilul sa evite presa, echipa lui Reghecampf a practicat un fotbal de calitate la Sydney, dominand, pe alocuri chiar autoritar, echipa gazda.

Din pacate pentru fostul antrenor al Stelei, elevii sai nu au putut profita de posesia zdrobitoare, ratand cateva ocazii destul de mari.

Australienii, in schimb, au dat lovitura in partea secunda, atunci cand Juric a marcat cu o reluare din cadere dintre doi fotbalisti ai sauditilor.

Acelasi Juric a lovit apoi bara, pentru ca finalul sa le apartina baietilor lui Reghecampf, acestia ratand insa din nou sanse mari.

Al Hilal pierde asadar prima mansa si e obligata sa castige returul de saptamana viitoare, de la Riad.

Mansa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei a fost transmisa in direct pe site-ul Ziare.com, iar mai jos aveti rezumatul acesteia:

Western Sydney Wanderers - Al Hilal 1-0

Min.90+3 Final de meci!

Min.74 Acelasi Juric loveste bara!

Min.66 Juric deschide scorul pentru Sydney!

Min.52 Pintilii este tavalit bine de cateva ori, dar continua meciul.

Min.46 Incepe repriza secunda.

Min.45 Pauza in Australia.

Min.25 Al Hilal domina autoritar, insa nu are ocazii mari de gol.

Min.1 Incepe partida!

Echipele de start

WESTERN SYDNEY: Ante Covic, Daniel Mullen, Nikolai Topor-Stanley, Brendon Hamill, Antony Golec, Mateo Poljak, Iacopo La Rocca, Shannon Cole, Mark Bridge, Brendon Santalab, Labinot Haliti.

Rezerve: Tomi Juric, Vitor Saba, Matthew Spiranovic, Kwabena Appiah, Dean Bouzanis, Jason Trifiro, Daniel Alessi.

AL HILAL: Abdullah Mohammed S Alsdairy, Abdulla Zori Aldossary, Yasir Alshahrani, Digao, Kwak Taehwi, Salman Alfarajm, Mihai Pintilli, Thiago Neves, Saud Kariri, Salem Mohammed Aldawsari, Nassir Alshamrani.

Rezerve: Alqarni, Alhamad, Al Shalhoub, Alsalem, Althynayyan, Alduayyi, Alabid

INFO: Gruparea saudita Al Hilal este pregatita de romanul Laurentiu Reghecampf, iar mijlocasul Mihai Pintilii este titular in linia mediana.

INFO: Returul se va juca pe 1 noiembrie la Riad.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Reghecampf finala Liga Campionilor Asiei, #Sydney Wanderers Al Hilal, #Reghecampf Al Hilal Liga Campionilor , #Al Hilal
Comentarii
Poza KOJAK
KOJAK
rank 1
al hilal...o echipa slaba,de nivelu lu dimano bucarest !