Reghecampf explica: Iata de ce nu las jucatorii la echipa nationala

Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 16:17
6116 citiri
Reghecampf explica: Iata de ce nu las jucatorii la echipa nationala
Foto: steauafc.com

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a explicat, luni, motivele pentru care cei sase jucatori convocati la echipa nationala nu vor merge sub comanda lui Anghel Iordanescu.

Reghecampf a explicat pas cu pas cum au decurs discutiile cu selectionerul si cum s-a ajuns ca cei sase sa nu se mai prezinte la echipa nationala.

"Am avut o discutie cu domnul Iordanescu vineri, cu toate ca aveam o intalnire pe 7 ianuarie, pe care dansul a anulat-o din nu stiu ce motiv. Le-am explicat pe larg problemele pe care le avem la echipa. Avem foarte multi jucatori accidentati. Am vorbit chiar inainte sa se publice lotul selectionatei divizionare, fiindca nu este echipa nationala a Romaniei. Este un program pe care noi nu-l vedem in ordine pentru ca avem si noi antrenamente. Nu este ok, ati vazut ce s-a intamplat si in Italia si ce reactii au fost. Nu e normal un astfel de cantonament acum", a spus Reghecampf, citat de Mediafax.

Apoi, Reghecampf a dezvaluit ca i-a cerut lui Iordanescu sa nu-i mai cheme pe Pintilii si Papp, in timp ce selectionerul a propus sa-i lase pe Nita si Tosca.

"Pe Pintilii am tinut sa-i explicam selectionerului ca vrem sa-l tinem pentru ca-l avem doar pe Muniru apt, iar meciurile amicale nu le putem amana. Iordanescu ne-a zis ca ne-a pus patru solutii la dispozitie, dar n-a fost asa. Apoi ne-a zis ca-i lasa pe Nita si Tosca si sa ramana doar patru jucatori. Nu e corect nici asa! Adica ei erau selectionati de ochii lumii, sa vina si ei acolo, adica n-aveau sanse sa mearga la Euro. N-am fost de acord sa mearga de pe 24 ianuarie si sa stea pana la final. Nu e nici o rautate sau vreo lipsa de respect. Am vrut sa ajutam! Dar cum sa mergem la meciurile amicale cu 14 jucatori? N-am ajuns la un numitor comun", a completat Reghecampf.

Antrenorul Stelei a mentionat, de asemenea, ca nu se teme de eventuale pedepse din partea Federatiei.

"Nu e data oficiala, nu avem pentru ce sa ne temem de vreo pedeapsa. Jucatorii Stelei vor la nationala, nu la o selectionata divizionara. Voiam sa fiu mai dur in conferinta asta, dar m-am mai linistit. Astept sa vad ce zic cei de la FRF si mai vedem. Nu mi-e teama! Cum sa depuncteze Steaua? E un regulament, lucrurile sunt clare", a completat Reghecampf.

FRF, arbitru in razboiul Steaua - Iordanescu: "Generalul" vrea sanctiuni, Becali ii da peste nas

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat, luni, ca cei sase jucatori de la Steaua pe care i-a convocat pentru stagiul din Turcia vor boicota actiunea, intrucat nu sunt lasati de propriul club.

In cursul zilei de vineri, reprezentantii Stelei s-au intalnit cu Iordanescu, insa nu s-a ajuns la o intelegere. Steaua a dorit sa trimita jucatorii pe rand, cate trei, dar Iordanescu nu a fost de acord.

In acest caz, atat Iordanescu dar si celelalte cluburi din Liga 1 au solicitat pedepsirea drastica a Stelei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#boicot Steaua nationala, #conflict Steaua Nationala , #stiri Laurentiu Reghecampf