Fratii Becali primesc o lovitura devastatoare din partea familiei Reghecampf

Luni, 27 Ianuarie 2014, ora 20:51
9481 citiri
Fratii Becali primesc o lovitura devastatoare din partea familiei Reghecampf
Foto: gsp.ro

Fratii Victor si Ioan Becali au primit o lovitura devastatoare din partea familiei Reghecampf, cu care se afla in razboi deschis de mai multe luni.

Astfel, sotia antrenorului Stelei ar fi intermediat transferul portarului Ciprian Tatarusanu, jucator impresariat de fratii Becali, la gruparea italiana Fiorentina.

Povestea trecerii lui Tatarusanu in Serie A este destul de complicata. Portarul Stelei a intrat in ultimele sase luni de contract cu Steaua si poate semna un contract cu orice echipa isi doreste, urmand a se alatura lotului noii formatii la finalul sezonului in curs.

Goalkeeperul a fost reprezentat pana de curand pe fratii Becali, insa a semnat un contract de impresariat cu agentul Pietro Chiodi, nimeni altul decat finul lui Victor Becali.

Lucrurile se complica insa si mai mult. Un alt agent italian, Fali Ramadani, a primit din partea Fiorentinei dreptul exclusiv de a transfera fotbalisti romani la gruparea toscana, potrivit Fanatik. Iar Ramadani este un bun prieten de-al lui Laurentiu Reghecampf si colaborator al Anamariei Prodan.

Sursa citata anunta ca prin intermediul lui Fali Ramadani s-a perfectat transferul lui Ciprian Tatarusanu la Fiorentina, jucatorul semnand deja un contract cu italienii.

"Sunt mandra ca lucrez cu Fali Ramadani, care este unul dintre prietenii foarte buni ai sotului meu si unul dintre cei mai mari mari manageri din Europa. Tatarusanu e un portar incredibil si un caracter de nota 10, merita sa joace la cel mai inalt nivel. Eu obisnuiesc sa imi fac transferurile fara tam-tam, dar se pare ca altora le place sa vorbeasca la tv, sa fie vedete", a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, facuta sah-mat de fratii Becali

Mutarea nu a fost confirmata deocamdata nici de Fiorentina si nici de jucator, insa daca se va dovedi reala, fratii Becali ar incasa o lovitura teribila.

Nu numai ca ar pierde un jucator foarte bun, dar s-ar vedea lipsiti si de comisionul platit de toscani in momentul semnarii acordului cu Tatarusanu.

Recent, Victor Becali declara ca portarul nu a semnat niciun contract si ca ar putea chiar ramane la Steaua daca va primi o oferta convenabila.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Tatarusanu transfer Fiorentina, #Reghecampf frati Becali razboi, #Anamaria Prodan Becali transfer , #Steaua
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
te intrebi cum de n-au inca catuse alde Prodanka, fratii Becali, etc