Reghecampf continua sa se planga: Toata lumea are ceva impotriva noastra!

Marti, 12 Aprilie 2016, ora 07:02
2450 citiri
Reghecampf continua sa se planga: Toata lumea are ceva impotriva noastra!
Foto: Hepta.ro

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, continua declaratiile despre faptul ca echipa sa ar fi dezavantajata de arbitri, precum si insinuarile ca alte adversare nu-si apara corect sansele.

"Nu insinuez nimic, nu acuz pe nimeni, numai ca intensitatea anumitor meciuri nu a fost la fel. Play-off-ul se va juca pana in ultima etapa.

Eu m-am referit la diferenta financiara si la ce se investeste la Steaua. De multe ori acest lucru nu se vede pe teren. Nu doresc sa jignesc jucatorii de la Astra sau de la Dinamo.

Eu cred ca unele echipe nu-si apara corect sansele in anumite meciuri. Faceti o analiza a meciului nostru cu Dinamo si a meciului Astra - Dinamo", a spus tehnicianul, citat de Digi Sport.

Reghecampf, dupa ce a fost pus la zid de toata lumea: Nu-mi bagati cuvinte in gura!

De asemenea, acesta a avut nemultumiri si referitoare la arbitrajul lui Alexandru Tudor, din derbiul cu Dinamo, de duminica seara.

"I-am spus lui Tudor: daca ai hotarat sa nu dai cartonase, du-o la capat. Bicfalvi face foarfeca si-l loveste in cap pe Varela si nu da nimic, Pintilii primeste galben la primul fault la mijlocul terenului. Am avut penalt la 1-0, apoi ofsaidla Chipciu, scapa singur, cred ca dadea gol. Altfel era daca intram la pauza cu 3-0.

Pe noi, cei de la Steaua, ne deranjeaza ca se discuta doar cum a fost Steaua ajutata. Dar luati si cand am fost dezavantajati. Am impresia ca toata lumea are ceva impotriva noastra si nu stiu de ce", a mai spus Laurentiu Reghecampf.

Reghecampf, aluzii clare dupa meciul Steaua - Dinamo: "Unele echipe nu-si apara corect sansele!"

Dinamo a pierdut fara drept de apel intalnirea cu Astra, scor 4-1, insa a reusit sa incurce Steaua. Cele doua mari rivale din fotbalul romanesc au terminat la egalitate, scor 1-1, in derbiul disputat duminica seara pe National Arena.

Dupa fluierul de final, Laurentiu Reghecampf a declarat ca unele echipe din play-off nu evolueaza la nivelul lor maxim atunci cand intalnesc Astra, spre deosebire de meciurile lor cu Steaua.

"Uitati-va la cum a jucat Dinamo astazi si cum a jucat cu Astra! Nu dam vina pe arbitraj, dar as vrea ca acest play-off sa se joace pana la sfarsit. Si as vrea ca echipele pe care le intalnim sa joace cu aceeasi ardoare in acelasi meci.

Am impresia ca la anumite echipe nu-si apara corect sansele. E prea mult spus ca trag pentru altele", a reactionat antrenorul Stelei.

Gigi Becali ii pune la punct pe Reghecampf si Meme Stoica: Terminati ca sunteti penibili!

In schimb, finantatorul stelist, Gigi Becali, a declarat, luni, ca i-a atentionat pe Reghecampf si pe Meme Stoica sa nu mai faca astfel de declaratii: "Bai, terminati cu declaratiile astea, ca sunteti peibili".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Reghecampf arbitraj Steaua, #Reghecampf echipe aparat corect sanse , #Steaua