Reghecampf, despre meciul cu Schalke si jucatorii accidentati

Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 13:45
2342 citiri
Reghecampf, despre meciul cu Schalke si jucatorii accidentati

Laurentiu Reghecampf a sustinut luni dupa-amiaza conferinta oficiala de presa de dinaintea meciului dintre Steaua si Schalke, din etapa a 5-a a grupelor Ligii Campionilor.

"Ne asteapta un meci important. De fapt, daca nu vom castiga, 100% nu vom mai avea nicio sansa sa ajungem in primavara europeana. Intalnim o echipa puternica, dar ne dorim doar victoria. Vom incerca sa invingem, chiar daca avem anumite probleme de lot. Ne-am pregatit bine si e important ca jucatorii sa reuseasca sa castige primul meci in Liga Campionilor", a spus Reghecampf.

"Trebuie sa fim foarte atenti, pentru ca Schalke e o echipa periculoasa. Vom aborda meciul in asa fel incat sa obtinem cele trei punte. Trebuie sa jucam la fel cum am facut-o la Basel. Sa fim atenti, sa fim primii la minge, sa fim agresivi...", a mai spus antrenorul campioanei Romaniei.

Tehnicianul Stelei a vorbit si despre jucatorii pe care nu se va putea baza in confruntarea cu nemtii.

"In afara de Filip si Pintilii, care sunt accidentati, Parvulescu si Tatu nu pot juca maine seara. Primul e recent, iar al doilea are o accidentare la genunchi", a dezvaluit antrenorul "ros-albastrilor".

Reghecampf a comentat si numarul mic de bilete vandut pentru aceasta disputa: "Ati facut o propaganda negativa in directia asta. Membrii galeriei mi-au spus ca sunt aproape de echipa. Nu conteaza cati fani vor fi, noi vom fi multumiti de ei".

La conferinta de presa a fost prezent si atacantul italian Federico Piovaccari, care a spus: "Am avut o mica problema si de aceea am lipsit de la antrenamente. Acum sunt bine si astept meciul de marti, pentru ca e ultima noastra sansa. Va fi dificil, dar nevom juca sansa. Ma simt bine la Steaua si n-are rost sa vorbesc despre zvonuri cum ca m-as intoarce la Sampdoria in iarna".

Intalnirea dintre Steaua si Schalke e programata marti seara, de la ora 21:45, pe National Arena din Capitala.

Partida va fi transmisa in direct de site-ul Ziare.com.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Reghecampf conferinta presa Steaua Schalke, #Reghecampf declaratii Steaua Schalke , #Steaua