Reghecampf, dupa ce a fost pus la zid de toata lumea: Nu-mi bagati cuvinte in gura!

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 17:05
4062 citiri
Reghecampf, dupa ce a fost pus la zid de toata lumea: Nu-mi bagati cuvinte in gura!
Foto: Hepta.ro

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a dat inapoi dupa declaratiile controversate de duminica seara, dupa partida terminata la egalitate, scor 1-1, cu Dinamo, cand a spus ca unele echipe "nu-si apara corect sansele".

"Am rugat presa sa analizeze meciurile Dinamo - Astra si Steaua - Dinamo. Nu am acuzat pe nimeni, nu am zis ca a fost viciere de rezultat. Nu am acuzat pe nimeni, a fost doar o constatare.

Nu vreau sa imi bagati cuvinte in gura, ca sa nu ajung gratuit la comisii. As vrea ca acest play-off sa se joace pana la final si jucatorii sa aiba aceeasi atitudine", a spus tehnicianul, luni, la Sport.ro, relateaza Digi Sport.

Gigi Becali a declarat, luni, ca i-a atentionat pe Reghecampf si pe Meme Stoica sa nu mai faca astfel de declaratii: "Bai, terminati cu declaratiile astea, ca sunteti peibili".

Gigi Becali ii pune la punct pe Reghecampf si Meme Stoica: Terminati ca sunteti penibili!

Si antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Sumudica, a reactionat dupa declaratia lui Reghecampf: "E o declaratie grava. Reghe face parte dintr-o arie restransa de antrenori buni de la noi din tara, dar declaratia lui e grava. Sa spui ca sunt echipe care nu-si apara corect sansele... Nu am intalnit asa ceva in Romania in ultimii ani".

Sumudica reactioneaza dupa acuzatiile lui Reghecampf: E o declaratie grava, n-am intalnit asa ceva

Si presedintele Astrei, Dani Coman, a dezaprobat afirmatiile tehnicianului stelist: "Este deranjant pentru noi si chiar am ramas dezamagit de declaratia lui Reghe. Sincer, nu ma asteptam. Cand face o asemenea declaratie si cand li se ia din merite jucatorilor, asta ma deranjeaza enorm".

Reactia Astrei dupa acuzatiile lui Reghecampf

De asemenea, antrenorul dinamovist Mircea Rednic a spus ca declaratia lui Reghecampf este una "urata", iar directorul sportiv Ionel Danciulescu a subliniat la Digi Sport ca declaratia este una "periculoasa" si ca Reghecampf trebuie sa o detalieze si sa raspunda pentru aceasta.

Rednic ii da replica lui Reghecampf: Urata declaratie

Dinamo a pierdut fara drept de apel intalnirea cu Astra, scor 4-1, insa a reusit sa incurce Steaua. Cele doua mari rivale din fotbalul romanesc au terminat la egalitate, scor 1-1, in derbiul disputat duminica seara pe National Arena.

Dupa fluierul de final, Laurentiu Reghecampf a declarat ca unele echipe din play-off nu evolueaza la nivelul lor maxim atunci cand intalnesc Astra, spre deosebire de meciurile lor cu Steaua.

Reghecampf, aluzii clare dupa meciul Steaua - Dinamo: "Unele echipe nu-si apara corect sansele!"

"Uitati-va la cum a jucat Dinamo astazi si cum a jucat cu Astra! Nu dam vina pe arbitraj, dar as vrea ca acest play-off sa se joace pana la sfarsit. Si as vrea ca echipele pe care le intalnim sa joace cu aceeasi ardoare in acelasi meci.

Am impresia ca la anumite echipe nu-si apara corect sansele. E prea mult spus ca trag pentru altele", a reactionat antrenorul Stelei.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Laurentiu Reghecampf declaratii Dinamo, #Reghecampf aparat corect sanse, #Reghecampf Steaua Dinamo , #Steaua