Reghecampf isi critica jucatorii dupa ultimul meci - cum se apara acestia

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 08:49
3977 citiri
Reghecampf isi critica jucatorii dupa ultimul meci - cum se apara acestia
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Steaua Bucuresti a castigat cu emotii partida de duminica seara, cu FC Voluntari, scor 3-2, si ramane pe primul loc in Liga 1, insa antrenorul Laurentiu Reghecampf este nemultumit de jucatorii sai.

Tehnicianul vicecampioanei acuza greselile facute pe faza de aparare si ratarile.

"A fost un meci foarte slab din nou. Pe faza de aparare am facut multe greseli. Pierdem mingi, ne facem ocazii, dar nu marcam. Atunci cand ar trebui sa fim mai agresivi nu o facem. Avem multi jucatori care nu inteleg asta, chiar daca ne pregatim in fiecare zi.

Sper ca jucatorii sa inteleaga ca nu mai avem timp. Trec etapele si jocul nostru nu e foarte bun. Nu imi place. Am avut o discutie cu ei acum, sper ca au inteles ce le-am spus. Suntem pe primul loc acum, jucam cu Craiova saptamana viitoare. E vorba de atitudine.

Noi ratam. Altii au o ocazie si inscriu. Nu e normal. Sper sa ne revenim cat mai repede. Niciun meci nu e simplu daca nu pui suflet. Daca nu esti hotarat in ceea ce faci, asa sa stam pe teren putem s-o facem si noi", a spus Reghecampf, citat de Digi Sport.

William De Amorim spune insa ca este nevoie de timp pentru ca echipa sa functioneze la parametri optimi, mai ales dupa transferurile din aceasta vara.

"Eu am venit acum. Sunt prea multi jucatori noi, inca nu ne intelegem. Cu timpul se rezolva. Oricine are nevoie de timp. Eu nu am zis ca e o scuza. Asa cred eu", a spus fostul jucator al Astrei.

De asemenea, Adi Popa a promis un meci bun cu Villarreal, primul al stelistilor pe teren propriu in grupa din Europa League.

"Important este ca am luat cele trei puncte, dar etapa viitoare, cand avem meci contra Craiovei, vom arata o cu totul alta fata, vom castiga iar si ne vom duce la sase puncte de ei.

Jocul va creste de la meci la meci, va veni si pauza cand ne vom trage putin sufletul, asa ca sunt convins ca vom arata altfel, cu siguranta, in viitorul apropiat mai ales dupa ce se vor integra si jucatorii nou-veniti.

Cat despre Villarreal, meciurile din Europa League nu se compara cu cele din Liga 1. In Europa, echipele nu se apara, nu fac antijoc, cu siguranta va fi alt joc joi seara", a declarat internationalul roman.

Pentru Steaua urmeaza doua meciuri foarte dificile, ambele pe Arena Nationala: joi, cu Villarreal, si duminica, in campionat, cu revelatia CSU Craiova, aflata pe locul doi in Liga 1, dupa echipa lui Reghecampf.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Reghecampf jucatori meci Voluntari, #Steaua FC Voluntari Liga 1, #Reghecampf nemultumit jucatori Voluntari , #Steaua