Reghecampf va avea soarta lui Mourinho

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 15 Decembrie 2016, ora 12:59
5083 citiri
Reghecampf va avea soarta lui Mourinho

Laurentiu Reghecampf este pe cale sa invete una dintre lectiile dure ale meseriei de antrenor, asa cum s-a intamplat cu mult mai celebrul Jose Mourinho in urma cu un an.

Chiar daca la prima vedere comparatia este fortata, se poate face o paralela cat se poate de interesanta intre cei doi.

Dupa meciul de Cupa de la Mioveni, nici macar cei mai aprigi sustinatori ai lui Reghecampf nu mai pot nega ruptura dintre antrenor si jucatori. Pentru prima data dupa foarte mult timp, fotbalistii Stelei au recunoscut ca atmosfera nu este deloc buna in lot, iar unii au criticat chiar tactica. Sa nu uitam ca Bojan Golubovic a solicitat rezilierea contractului, iar Boldrin este dispus sa faca acelasi lucru.

Mergand mai departe, trebuie sa ne amintim de stirile pe surse despre antrenamentele mult prea fizice si prea putin tactice ale lui Reghecampf, care trebuie plasate in acelasi registru.

Este, asadar, evident ca antrenorul Stelei a pierdut vestiarul si vina probabil ca ii apartine. Totusi, in momentul de fata nici nu conteaza, istoria demonstrand ca tehnicienii isi pot face bagajele cand ajung in acest punct.

Sa revenim la Mourinho si la demiterea lui de la Chelsea la jumatate de an dupa ce castigase titlul in Anglia, episod aparut tot in urma unei fracturi cu vestiarul.

Jose a incercat atunci totul, inclusiv remanierea lotului, insa a sfarsit prin a ajunge la un acord cu Abramovic pentru rezilierea contractului.

Laurentiu Reghecampf pare hotarat sa faca si el acelasi lucru, insa de pe alte pozitii. El are mana libera doar in privinta concedierilor, si acolo pana la un punct, achizitiile urmand a fi efectuate de seful sau, Gigi Becali. Iar pe lista de cumparaturi sunt fotbalisti capriciosi si foarte putin influentabili, ca Alibec, Gnohere sau Teixeira.

Antrenorul Stelei este salvat in momentul de fata de acea clauza din contract, care prevede ca este despagubit cu un milion de euro in cazul concedierii, insa ea nu poate merge la nesfarsit, mai ales in cazul probabil in care rezultatele si jocul vor fi in continuare modeste.

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#Reghecampf dat afara Steaua, #Reghecampf Mourinho fotbal , #Steaua
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Reghecampf va avea soarta lui Mourinho"
Poza Vintage
Vintage
rank 5
E adevarat ca Mourinho e un mare zero, dar chiar sa-l compari