Lazaroiu despre votul la Legea Superimunitatii: "Baronii USL fura banii din taxa pe combustibil si nu ii mai poate intreba nimeni de ce au furat"

Miercuri, 11 Decembrie 2013, ora 12:24
240 citiri
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a comentat asupra modificarilor la Codul Penal adoptate ieri la Parlament prin care parlamentarii primesc imunitate fata de anchetele procurorilor DNA si ale inspectorilor ANI. Lazaroiu a afirmat ca din acest moment, baronii USL pot fura banii din taxa pe combustibil fara a da socoteala in fata nimanui.

Consilierul prezidential a adaugat ca acest lucru se petrece sub privirile ingaduitoare ale lui Victor Ponta care are nevoie de sprijinul baronilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.