Lazaroiu: Nu am stiut intrebarile la nicio dezbatere televizata in campanie

Miercuri, 08 Decembrie 2010, ora 13:58
923 citiri
Lazaroiu: Nu am stiut intrebarile la nicio dezbatere televizata in campanie
Foto: evz.ro

Consilierul prezidential, Sebastian Lazaroiu, a declarat ca la niciuna dintre dezbaterile din campania electorala pentru alegeri prezidentiale din 2009 staff-ul lui Traian Basescu nu a stiut intrebarile, ci doar temele.

"La niciuna dintre dezbaterile din campania electorala pentru alegeri prezidentiale nu am stiut intrebarile. Stiam temele, dar ele erau stabilite de staff-urile de campanie. Moderatorul a avut aceasta conditie, sa aiba o intrebare a sa, pe care candidatii sa o afle chiar atunci, in momentul dezbaterii. Noi nu am stiut acea intrebare dinainte. Nu stiu daca domnul Geoana a stiut-o", a declarat Sebastian Lazaroiu, noteaza Evenimentul Zilei.

Potrivit consilierului prezidential, "de obicei", temele se cunosc dinainte in orice interviu, emisiune cu un demnitar important, pentru ca trebuie si el sa se pregateasca. "Dar nu intrebarile, doar temele mari", a subliniat acesta.

Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana a sustinut, intr-o declaratie postata pe blogul personal, ca a fost sfatuit de Victor Ponta, la dezbaterea avuta cu Traian Basescu inaintea ultimului tur al prezidentialelor din 2009, sa spuna ca a fost acasa, la nevasta, in cazul unei intrebari despre vizita facuta la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

Geoana, amenintat de pesedisti cu debarcarea din partid?

In replica, un grup de 26 de membri PSD a transmis o scrisoare deschisa catre Mircea Geoana, in care acesta este acuzat ca minte in legatura cu vizita la Sorin Ovidiu Vintu, sustinand ca la acel episod a fost prezent si jurnalistul Robert Turcescu, caruia ii solicita sa spuna adevarul despre vizita lui Geoana.

Turcescu neaga ca a fost la Vintu: Domnul Geoana confirma apelativul de "prostanac"

Robert Turcescu neaga vehement atat ca ar fi fost de fata la vizita facuta de Mircea Geoana acasa la Sorin Ovidiu Vintu inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale, cat si faptul ca i-ar fi furnizat lui Traian Basescu intrebarile de la dezbaterea televizata.

El a declarat pentru Ziare.com ca Mircea Geoana "din pacate, nu numai ca, sa zicem, confirma apelativul cu care l-a 'gratulat' domnul Ion Iliescu la vremea respectiva, 'prostanac', dar il impinge spre o limita, din nefericire mult mai trista pentru dumnealui, e prost de-a binelea!".

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Sebastian Lazaroiu consilier prezidential, #campanie electorala , #consilier prezidential