Lazaroiu: Romania isi trage un glont in picior prin suspendarea lui Traian Basescu

Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 12:30
3635 citiri
Lazaroiu: Romania isi trage un glont in picior prin suspendarea lui Traian Basescu
Foto: Arhiva

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu considera ca USL pune un pistol in mana UDMR, prin demersul de suspendare a presedintelui Traian Basescu, iar Romania isi trage un glont in picior.

"Primul scop este acela de a acoperi tot taraboiul din PSD privind excluderea lui Mircea Geoana, dar mai e un scop aparent, o miscare tactica: Opozitia incearca sa puna in mana UDMR-ului un pistol, ca sa se apere de o eventuala agresiune a partenerilor de guvernare.

Aici ma refer la reformele care ar trebui sa fie facute pentru anul viitor: reorganizarea administrativ-teritoriala, Parlamentul unicameral, 300 de parlamentari, vot prin corespondenta. Sunt teme cu care UDMR nu e de acord si evident se teme ca PDL ar putea sa forteze si atunci USL ii pune aceasta arma in mana UDMR-ului, pe care UDMR-ul s-o tina la tampla PDL-ului: daca vreti sa fortati lucrurile si noi putem sa votam suspendarea. Ceva de genul asta", a precizat fostul ministru al Muncii la Rfi.

Lazaroiu mai spune ca prin acest demers Antonescu si Ponta le arata investitorilor straini ca sunt niste "copii imaturi".

"Crin Antonescu si Victor Ponta reusesc sa creeze acest curent si sa faca intr-adevar o mare tema de dezbatere nationala, dar nu stiu cum se uita finantatorii internationali la dezbaterea noastra nationala. Pe masura ce vor avansa cu aceste discutii despre suspendarea presedintelui, o sa vedem si efectele in exterior. N-am vazut nici o tara, care sa fie cat de cat stabila, care la un moment dat sa-si traga un glont in picior!

Asta se va intampla. Pietele se uita cu atentie si o sa vada ca sunt niste baieti... ei nu o sa inteleaga ca e un joc al unor copii imaturi cu chibriturile, care n-are nici o finalitate. Ei o sa inteleaga ca e instabilitate politica in Romania si ca Parlamentul vrea sa-l suspende pe presedinte. Evident ca asta va afecta credibilitatea Romaniei", a mai declarat fostul consilier prezidential.

Citeste mai multe despre Lazaroiu: Romania isi trage un glont in picior prin suspendarea lui Traian Basescu pe RFI.ro.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Sebastian Lazaroiu suspendare Traian Basescu, #Antonescu Ponta copii imaturi , #consilier prezidential
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
Iliescu cu gasca lui trage in Romania cu mitraliera !
Poza Imanuel
Imanuel
rank 2
Romania isi trage un glontz in cap prin batjocorirea Educatiei,