Sebastian Lazaroiu: Cei de la Putere ar trebui sa il mentina pe Geoana la sefia Senatului

Miercuri, 23 Noiembrie 2011, ora 11:37
3249 citiri
Sebastian Lazaroiu: Cei de la Putere ar trebui sa il mentina pe Geoana la sefia Senatului
Foto: TVR Info

Fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, crede ca cei de la Putere ar trebui sa renunte la propria lacomie si sa il mentina pe Mircea Geoana la sefia Senatului.

"Revocarea lui Mircea Geoana depinde de votul in plenul Senatului. Cred ca lacomia n-ar trebui sa-i faca pe cei din Coalitie sa nu vada avantajele mentinerii lui Geoana in fruntea Senatului. E sigur ca el nu va mai bloca legi de acum inainte", a declarat Sebastian Lazaroiu pentru Ziare.com.

Fostul ministru al Muncii sustine ca pastrandu-l pe Mircea Geoana la conducerea Senatului, Puterea s-ar razbuna.

"Si in fond ce razbunare mai dulce ar fi pentru cei de la Putere, decat sa il tina pe Geoana lipit de scaunul pe care si-l doreste cu atata ardoare?", ne-a mai declarat sociologul.

Ziua de miercuri este decisiva la Senat. Presedintele camerei superioare, Mircea Geoana, a fost exclus marti din PSD, dar nimeni nu stie cand si cu cine va putea fi el inlocuit din fotoliul de presedinte al Senatului.

Liderul PSD Victor Ponta a anuntat miercuri dimineata ca Mircea Geoana nu mai detine sefia Senatului. Social democratul a declarat ca a inregistrat la Secretariatul acestei camere decizia de excludere a lui Mircea Geoana din PSD, ceea ce, in opinia partidului inseamna si pierderea de catre acesta a functiei de presedinte al Senatului.

Mircea Geoana a fost exclus marti seara din PSD ca urmare a deciziei de marti a Comitetului Executiv National al partidului. In favoarea excluderii au votat 50 de membri, 5 au fost impotriva, iar 3 s-au abtinut.

Sansele presedintelui Senatului de a fi iertat au fost extrem de mici inca de la inceput, in conditiile in care conflictul cu liderul Victor Ponta in loc sa se atenueze in ultimele zile a crescut in intensitate.

Sedinta s-a tinut cu usile inchise, dar presa a aflat pe surse ca dezbaterile au fost extrem de aprinse. Mircea Geoana nu a venit spasit, asa cum se asteptau colegii sai, ci, dimpotriva, s-a lansat intr-un lung sir de acuzatii la adresa conducerii PSD.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Sebastian Lazaroiu Mircea Geoana, #Geoana exclus PSD, #scandal suspendare sefie Senat , #consilier prezidential
Comentarii
Poza gong
gong
rank 5
nu risca pdl sa-l tina pe geaona..asta le-ar da cu tifla si lor si
Poza lool
lool
rank 5
Lumea asteapta "Paine si circ " , asteptam painea ca circ avem.