Daniel Oajdea: Lui Lazaroiu ii joaca mintea feste

Marti, 12 Iulie 2011, ora 18:37
13851 citiri
Daniel Oajdea: Lui Lazaroiu ii joaca mintea feste
Foto:Adevarul

Parlamentarul PDL, Daniel Oajdea, a declarat pentru Ziare.com ca ministrului Muncii, Sebastian Lazaroiu, "ii joaca mintea feste", dupa ce acesta din urma spusese despre el ca s-ar putea sa nu se mai regaseasca pe listele de candidati ale partidului la alegerile parlamentare, din cauza atitudinilor sale.

"Cred ca domnul Lazaroiu ar trebui tratat cu indulgenta - cred ca ii joaca mintea feste, functia e prea mare pentru el, se confrunta cu probleme foarte importante acolo, ii joaca mintea feste si cred ca trebuie sa dam dovada de intelegere cu el", a spus Oajdea pentru Ziare.com.

Deputatul PDL a fost ironic la adresa lui Lazaroiu, spunand ca ii e teama ca acesta ar putea candida impotriva lui.

"Cea mai mare temere a mea este aceea ca, daca nu ma mai pune partidul, il voi avea contracandidat pe domnul Lazaroiu. Chiar ma cuprinde o frica mare", a mai spus senatorul PDL de Iasi.

Oajdea a spus ca stie ca e posibil ca sa nu se mai regaseasca pe listele PDL in 2012, in conditiile in care decizia o ia conducerea centrala de la Bucuresti, dar spune ca nu asta e cea mai mare problema a lui.

"Va dau cuvantul, nu poate fi problema mea chestiunea aceasta la momentul acesta, nu am trait din politica, nu e un capat de tara daca nu voi mai fi in politica. Pe de alta parte, la momentul asta, daca e sa fim corecti, nu cred ca PDL ma urca pe mine, poate doar sa ma coboare. Dar eu nu asa evaluez - puteam sa plec din PDL daca era sa fiu un oportunist. Eu nu asa imi evaluez sansele. Eu am intrat in politica pentru a schimba niste lucruri, pentru a lupta. Daca a lupta inseamna uneori sa ma lupt cu unii ca domnul Lazaroiu, asta e piesa, nu am incotro. Nu renunt, fie ca e vorba de unii din interiorul partidului, fie de unii din exteriorul partidului. Eu daca am un principiu, sa cred in ceva, merg pe ceea ce cred.

Asta e si motivul pentru care nu colind de la un partid la altul, nu fac turism de genul acesta. Oriunde m-as duce, voi gasi oameni cu care sa nu empatizez, oameni cu care voi avea conflicte. Si atunci ce sa fac, sa fac turism politic de la un partid la altul, certandu-ma ba cu unii, ba cu altii? Nu, eu imi vad de treaba mea, am proiectele mele de legi pe care le sustin, am dezbaterile cu oamenii din teritoriu, unde sunt eu. Si asa mai departe. Incidente gen domnul Lazaroiu, va spun foarte sincer ca il tratez cu indulgenta", a mai declarat Oajdea.

Parlamentarul PDL a mai spus ca ar putea candida si ca independent, asa ca nu il sperie atitudinea lui Sebastian Lazaroiu.

"Va dati seama, daca vreau sa candidez, nu am neaparata nevoie de sustinerea PDL, pot sa candidez si independent, cum imi sugera domnul Lazaroiu. Nu ma sperie atitudinea lui. Sa stiti ca eu, in momentul in care am adoptat o anumita linie, de a face ceea ce cred eu ca e corect, ma asteptam la remarci de acest gen. Chiar nu ma misca. La inceput a fost mai greu, caci primeam astfel de replici de la colegi, dar cand eram in prezenta altora, care aveau functii mai mari, lucru care ma deranja. Cu timpul, am devenit imun", a incheiat Oajdea.

Lazaroiu: Cei care incalca boicotul impus Antenei 3 ar putea sa nu se mai regaseasca pe liste

Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, le-a pus in vedere politicienilor din PDL care vor sparge boicotul impus postului de televiziune Antena 3 ca "s-ar putea sa nu se mai regaseasca pe liste, la viitoarele alegeri".

"Probabil ca vor fi oameni care sa sparge boicotul PDL-ului si cred ca se apropie alegerile si partidul ar trebui sa aiba in vedere oamenii care s-au pus impotriva curentului, care au vrut sa castige capital personal, situandu-se mai degraba in pozitia Opozitiei. Multi dintre ei s-ar putea sa nu se mai regaseasca pe liste. Niciodata nu este prea tarziu sa impui o disciplina in partid", a declarat Lazaroiu, luni seara, la B1TV.

Referindu-se in mod special la deputatul Daniel Oajdea, prezenta obisnuita in studiourile Antena 3, fostul consilier prezidential a spus: "Poate ca domnul Oajdea si-a imaginat ca o sa castige singur in colegiul lui, poate ca ar trebui lasat sa faca acest lucru". "Cred ca totusi vor fi cazuri izolate", a spus Lazaroiu.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Oajdea Lazaroiu, #Daniel Oajdea Lazaroiu mintea feste, #Lazaroiu Oajdea liste , #ministrul Muncii