PNL: Lazaroiu a aruncat o noua petarda electorala pe piata

Marti, 16 August 2011, ora 21:02
1506 citiri
PNL: Lazaroiu a aruncat o noua petarda electorala pe piata
Foto: Arhiva

PNL il acuza pe Sebastian Lazaroiu ca a aruncat "o noua petarda electorala pe piata", dupa ce ministrul Muncii a sustinut ca peste 60% din ajutoarele sociale ilegale sunt oferite de primarii PSD si PNL.

"PNL saluta, in principiu, orice fel de demers de investigare a unor asemenea posibile fraude, indiferent de culoarea politica a primariilor respective. Consideram insa total incorecta manipularea unor asemenea informatii trunchiate, fara a indica, limpede, care a fost ponderea primariilor verificate si daca cercetarile au ajuns in faza definitiva.

Oricum, asemenea exprimari ca cele ale domnului Lazaroiu sunt lipsite de relevanta politica si arata, inca o data, ca ministrul Muncii se considera doar un propagandist al PD-ului, si mai putin un demnitar al statului", se mai arata in comunicatul remis marti Ziare.com.

PNL ii transmite lui Lazaroiu sa prezinte integral datele care au fost luate in calcul la efectuarea sondajului.

Lazaroiu: 63% din ajutoarele sociale ilegale sunt date de primari PSD si PNL (Video)

"Ministrul Muncii nu ne-a spus in expunerea rezultatelor care este ponderea totala a primariilor USL verificate, nu doar cele gasite cu nereguli, in raport cu cele detinute de PDL. Concluzia a ceea ce a prezentat, trunchiat, domnul Lazaroiu este ca USL a avut cel mai mare numar de primarii verificate si atunci si ponderea dosarelor in neregula este egala cu ponderea pe care o au primariile USL fata de cele PDL", mai sustin liberalii.

Liderii PNL mai precizeaza ca ministru Muncii nu a spus cate din aceste dosare reclamate au fost intocmite in ultimii doi ani si daca acele dosare pe care le-a prezentat drept fraudate au ramas definitive ca fiind in neregula sau sunt doar provizorii, numai dupa prima impresie, unele dintre ele poate neavand toate documentele luate in calcul.

"In plus, reducerea haotica pe care Cabinetul Boc a facut-o in randul bugetarilor isi arata 'beneficiile' acum si se ilustreaza direct in rezultatul dosarelor fraudulos intocmite: personalul este insuficient, iar metodologia de verificare a acestor dosare este inexistenta", au adaugat liderii liberali.

A.G.

Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
#PNL Lazaroiu petarda electorala, #Lazaroiu ajutoare sociale , #ministrul Muncii