Lazaroiu are planuri de colaborare cu Basescu

Joi, 13 Octombrie 2011, ora 23:10
2240 citiri
Lazaroiu are planuri de colaborare cu Basescu
Foto: Arhiva

Sebastian Lazaroiu, fostul ministru al Muncii, a declarat, joi seara, ca are planuri sa colaboreze pe viitor cu presedintele Traian Basescu si ca a avut de curand o intalnire cu seful statului.

"Cu presedintele nu am discutat despre episodul asta (n.red. despre sanctiunea primita in urma criticarii PDL), am discutat despre regionalizare, despre descentralizare, despre votul uninominal", a spus Lazaroiu la Realitatea TV.

Acesta a spus ca in mod clar ale planuri pentru a colabora pe viitor cu Basescu, mentionand ca "este omul langa care am stat patru ani de zile".

Lazaroiu: USL se va rupe, se va incepe cu dezertari individuale masive

Fostul ministru a mai adaugat ca seful statului nu i-a dat nicio explicatie referitoare la revocarea sa din functie.

Lazaroiu a mai declarat ca nu s-a gandit sa aplice pentru somaj, ci ca a stat sa se odihneasca o luna de zile, specificand ca are din ce sa traisca. "Nu sunt un om sarac", a adaugat acesta.

In ceea ce priveste Miscarea Populara, fostul consilier prezidential a afirmat ca deocamdata este doar un nume inregistrat la OSIM in acest moment. "Poti sa te joci cu numele asta, sa spui ca va fi un viitor partid, ca va fi nu stiu ce, ca va face nu stiu cum. Dar cine misca lucrurile? Vi se pare ca cineva misca lucrurile in tara asta? Daca nu misca nimic nu poti sa faci nicio miscare", a comentat Lazaroiu.

Toate pensiile trebuie impozitate

Pe de alta parte, Lazaroiu a mai spus ca, in opinia sa, toate pensiile trebuie impozitate.

"Cred ca la un moment dat trebuie impozitate pensiile ca orice venituri. In momentul acesta cred ca nu e nevoie (de impozitarea tuturor pensiilor - n.r.), in momentul acesta sigur trebuie inghetate pensiile, la anul, la cum arata lucrurile din punct de vedere economic", a spus Lazaroiu.

Potrivit acestuia, in 2012, o deteriorare a situatiei financiare ar putea impune chiar si impozitarea pensiilor sub 1000 de lei. El a adaugat ca, daca situatia o va impune, nu vede de ce PDL nu si-ar asuma responsabilitatea unei asemenea masuri.

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
#Lazaroiu proiecte politice Basescu, #Lazaroiu Basescu colaborare , #stiri Sebastian Lazaroiu