Lazaroiu: Ponta imi dadea dosarele pesedistilor cu afaceri necurate

Luni, 12 Decembrie 2011, ora 20:49
7137 citiri
Lazaroiu: Ponta imi dadea dosarele pesedistilor cu afaceri necurate

Fostul ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu, a scris pe Facebook ca presedintele PSD, Victor Ponta, ii dadea, in timpul guvernarii Nastase, dosarele cu afaceri ilegale ale tuturor liderilor social-democrati.

"Vremea confesiunilor:

Ponta pe blog: "O teapa micuta si gingasa pentru dl. Sebastian Lazaroiu, cel cu care se lucrau sondajele discrete ale "strategilor" PSD, si care ii oferea lui Adrian Nastase date confidentiale din curtea Aliantei D.A.?"

Da, acum dupa atata timp pot sa recunosc. Si dl. Victor Ponta stie pentru ca el a intermediat. El era persoana de legatura. De fapt era un fel de schimb. Eu ii dadeam sondaje confidentiale ale Aliantei DA care ajungeau la Adrian Nastase. EL mi-a dat dosarele tuturor pesedistilor cu afaceri necurate, pe care le avea de pe vremea cand era seful corpului de control.

Multe au si aparut in presa vremii. Altele, inca nici acum. Asa a inceput o frumoasa si lunga prietenie intre mine si dl.Ponta", a postat Lazaroiu pe contul sau de Facebook.

Ulterior, la comentarii, Lazaroiu a spus si ca astfel ramane "bunul prieten" al lui Ponta si ca pesedistii nu cred ce spune.

"Stiti care e farmecul? Ca pesedistii ma urasc atat de tare incat nu cred o iota din ce am scris mai sus. Ceea ce ne mentine pe amandoi in pozitiile initiale: pe Ponta presedinte PSD si pe mine bunul sau prieten. Sper sa avem schimburi la fel de echitabile si in 2012. Si mai ales in 2013 cand trebuie sa modificam Constitutia", a adaugat Lazaroiu.

Rugat sa comenteze, Victor Ponta a spus, la Romania TV, doar "sa trecem la lucruri serioase".

In schimb, presedintele PNL, Crin Antonescu a spus, in aceeasi emisiune, ca "acesti turnatori sunt atat de tembeli incat se autodenunta" si l-a numit pe Lazaroiu "trepadus marunt" si spune ca in acea perioada "era un fel de (Dan-n.red.) Andronic, un parazit marunt de bucatarie"

Sebastian Lazaroiu a fost directorul institutului de sondare a opiniei publice CURS. De-a lungul timpului, mai multi pesedisti, de la Corina Cretu la Victor Ponta, au recunoscut ca el era foarte competent in ceea ce facea.

"E competent, dar o sluga competenta", a spus Ponta despre Lazaroiu in momentul in care acesta a fost numit ministru al Muncii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Lazaroiu Ponta dosare necurate, #Lazaroiu Ponta sondaje, #Lazaroiu Ponta prietenie , #stiri Sebastian Lazaroiu