Sebastian Lazaroiu intreaba: Cine e omul PDL in PSD - Geoana sau Ponta?

Miercuri, 09 Noiembrie 2011, ora 11:56
4170 citiri
Sebastian Lazaroiu intreaba: Cine e omul PDL in PSD - Geoana sau Ponta?

Fostul ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu, crede ca incercarea liderului PSD, Victor Ponta, de a-l compromite pe Mircea Geoana arata ca el este calul troian al PDL in tabara social-democratilor, iar Adrian Nastase si Ion Iliescu au realizat asta.

"Intrebarea care framanta zilele acestea membrii PSD este cine e Calul Troian: Mircea Geoana sau Victor Ponta? In ciuda aparentelor eu spun ca Ponta si nu Geoana. Sa incerci debarcarea lui Geoana de la Senat sau excluderea unui fost presedinte din partid arata clar ca ai o agenda proprie. Ion Iliescu si Adrian Nastase si-au dat seama ca Victor Ponta joaca in favoarea PDL", a declarat fostul consilier prezidential pentru Ziare.com.

Sebastian Lazaroiu sustine ca in acest moment PSD are de ales intre doua variante: distrugerea USL sau intarirea majoritatii celor de la putere.

"De fapt in acest moment PSD trebuie sa aleaga intre distrugerea USL (in cazul in care il debarca pe Ponta) sau intarirea majoritatii celor de la putere (in cazul in care il debarca pe Geoana). Alegerea depinde de raspunsul la intrebarea: care din cei doi e Calul Troian al PDL in PSD. Eu am spus de multa vreme ca Victor Ponta e prietenul PDL", ne-a mai spus Sebastian Lazaroiu.

Scandalul in PSD a inceput de luni, cand conducerea PSD si senatorii social-democrati au decis sa il inlocuiasca pe Mircea Geoana de la sefia Senatului, cu Titus Corlatean.

Dupa ce au realizat ca s-ar putea sa piarda presedintia Senatului in favoarea Puterii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au spus, marti, ca PSD a renuntat sa mai sustina efectuarea unei rocade intre Mircea Geoana si Titus Corlatean deoarece riscul ca PSD sa piarda functia era prea mare.

Victor Ponta a transmis, insa, ca PSD va persista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, cu Titus Corlatean, dar nu va da curs unei revocari a lui Geoana care ar duce la pierderea functiei de catre PSD.

La scurt timp, liderul social democrat a mai spus ca, daca in cadrul unei viitoare sedinte a Biroului Permanent National sau a Comitetului Executiv National se va infirma decizia de inlocuire a lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, atunci va demisiona din functia de presedinte al PSD.

Ponta a precizat ca, in cadrul viitorului Comitet Executiv National al PSD, se va discuta cazul Geoana si a admis ca este posibil ca CEx sa infirme decizia initiala, caz in care va demisiona din functia de presedinte al PSD si va convoca congresul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Sebastian Lazaroiu calul troian PSD PDL, #Victor Ponta prieten PDL , #stiri Sebastian Lazaroiu