Lia Olguta Vasilescu: Sper din toata inima ca Ponta si Dragnea raman la conducerea PSD

Vineri, 16 Ianuarie 2015, ora 17:10
3158 citiri
Lia Olguta Vasilescu: Sper din toata inima ca Ponta si Dragnea raman la conducerea PSD
Foto: Gazeta de Sud

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca spera ca Victor Ponta si Liviu Dragnea sa ramana in continuare la conducerea PSD, pentru ca nu vede care ar fi motivul pentru care sa fie schimbati.

Potrivit Olgutei Vasilescu, Victor Ponta este cel mai bun prim-ministru din '90 incoace, care si-a respectat toate promisiunile electorale, iar Cabinetul sau este singurul care s-a preocupat atat de zona sociala cat si de cea de investitii.

"Sper din toata inima ca Victor Ponta si Liviu Dragnea vor ramane in continuare la conducerea PSD. Victor Ponta este, putem spune acum, cel mai bun prim-ministru de dupa Revolutie incoace, pentru ca si-a respectat toate promisiunile electorale.

Aduceti-va aminte ca inainte de alegerile prezidentiale se spunea ca Victor Ponta nu va da pomenile electorale, mediul de afaceri a spus ca vor creste taxele si impozitele la nivel national, ca se va renunta la cota de 16% s.a.m.d. Ceea ce nu s-a intamplat. Practic toate promisiunile electorale au fost respectate. La ora actuala, daca ne uitam si facem o comparatie, este singurul Guvern care s-a preocupat atat de zona sociala cat si de cea de investitii. Judetul Dolj, pe perioada cat era Emil Boc premier, a primit 2,5 milioane lei la nivelul comunelor, iar anul trecut, pe perioada Guvernului Ponta, a primit 60 de milioane", a spus Vasilescu vineri, raspunzand unei intrebari din partea presei.

Intrebata daca vede un alt presedinte al PSD, Vasilescu a spus ca nu exista motive pentru care Victor Ponta sa fie schimbat din functie.

"Eu nu vad un alt presedinte decat Victor Ponta. Este prim-ministru in exercitiu, va trebui sa ramana lider de partid, pentru ca altfel va fi, probabil, o alta problema in interiorul PSD si nu vad motivele pentru care ar trebui sa il schimbam pe Victor Ponta. Numai pentru ca nu le place unora de fata lui, nu mi se pare un argument suficient", a afirmat Lia Olguta Vasilescu.

In legatura cu data la care va avea loc Congresul PSD, Lia Olguta Vasilescu a afirmat ca "va fi la termen, fara niciun fel de problema".

"Cand va fi, noi suntem pregatiti. Suntem bine organizati si probabil ca filiala noastra (PSD Dolj-n.red.) va avea cel mai mare numar de delegati la acest Congres si vom vota in cunostinta de cauza nu numai pentru functia de presedinte, dar si pentru celelalte functii de vicepresedinti ai Biroului Permanent", a mai spus Lia Olguta Vasilescu.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Lia Olguta Vasilescu Ponta conducere, #Olguta Vasilescu Ponta Dragnea, #Congres PSD , #primar Craiova
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Si eu sper din toata inima sa se aleaga praful de Ponta si Dragnea