Primarul Craiovei, sfaturi pentru urmasa lui Iohannis

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 17:19
4877 citiri
Primarul Craiovei, sfaturi pentru urmasa lui Iohannis

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, i-a spus urmasei lui Klaus Iohannis la administratia locala din Sibiu ca va fi "cea mai barfita persoana din oras" si i-a dat cateva sfaturi din propria experienta.

Intr-o postare pe blog cu titlul "Ca de la primarita la primarita", Olguta Vasilescu (PSD) traseaza o serie de recomandari pentru Astrid Fodor, care candideaza la functia de primar al Sibiului, vacantata de Klaus Iohannis.

"Din cate se pare, are toate sansele sa devina a doua femeie primar din Romania, iar eu cred ca asta este de bun augur pentru societatea romaneasca si pentru spargerea barierelor de discriminare. Cu riscul de a starni reactii, pot intui ce o asteapta si, daca imi permite, i-as da cateva sfaturi, desi inteleg ca are experienta in administratie. In prim plan va fi, insa, ceva mai complicat", a scris pe blog Lia Olguta Vasilescu.

Social-democrata i-a spus lui Astrid Fodor ca nu va reusi sa multumeasca pe toata lumea, asa ca tot ce poate face este sa se impace cu ideea si sa aiba rabdare.

"Nu va ganditi electoral la mandatul dumneavoastra, desi avand aproape un an la dispozitie pana la urmatoarele alegeri, va va fi foarte complicat. Deciziile luate pentru ca asa da bine pe moment, dar care in viitor produc pagube, sunt cele mai proaste!", a mai sfatuit-o Vasilescu pe Fodor.

"Obisnuiti-va cu ideea ca veti fi cea mai barfita persoana din oras si ca veti auzi atatea inventii ca si daca s-ar spune ca sunteti extraterestra nu v-ar mai mira. Eu am aflat de la coafor barfa ca in urma cu ceva timp s-a inchis sectia de urgenta pentru ca am fost eu adusa in coma alcoolica. Am ras si am spus ca nu e nimeni atat de idiot sa creada o asa gogomanie, pentru ca daca ar fi fost asa, as fi ajuns direct pe CNN. Credeti-ma, sunt multi idioti", a avertizat-o Lia Vasilescu.

Edilul din Craiova a mai sustinut ca "unii cetateni isi schimba parerea dupa cum bate vantul", exemplificand cu o patanie proprie, dupa cum a facut-o pentru fiecare sfat pe care i l-a dat primarului interimar din Sibiu.

"Totdeauna cetatenii multumiti trebuie sa fie cu unul in plus fata de nemultumiti! Eu sunt convinsa ca se poate si mai bine, dar obiectivul e pe aici pe undeva! In speranta ca v-au fost utile sfaturile, va urez succes!", a conchis Lia Olguta Vasilescu.

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Olguta Vasilescu Astrid Fodor, #Olguta Vasilescu sfaturi Astrid Fodor , #primar Craiova
Comentarii
Poza jospsdamin
jospsdamin
rank 1
japita de craiova ,,sa isi vada de gunoaiele ei!!