Olguta Vasilescu: ANI, paznicul prost care nu l-a dovedit pe Adi Minune

Joi, 14 Iulie 2011, ora 15:20
2079 citiri
Olguta Vasilescu: ANI, paznicul prost care nu l-a dovedit pe Adi Minune
Foto: Arhiva

Senatorul PSD, Lia Olguta Vasilescu, a comparat joi Agentia Nationala de Integritate cu "lupul pus paznic la stana", mentionand ca "lupul este atat de prost" ca nu l-a putut dovedi pe Adrian "Minune" cu faptul ca nu plateste impozite la stat din ce obtine de la nunti.

"ANI nu a reusit sa dovedeasca nici macar in cazul lui Adrian Minune ca are venituri ilicite, caci s-a ales cu neinceperea urmaririi penale dupa cat de bine au lucrat acesti domni la dosarul lui Adrian Minune (...) Lupul a fost pus paznic la stana, un lup care este atat de prost incat nu a putut sa dovedeasca nici macar faptul ca Adrian Copilul Minune are venituri din nunti pentru care nu plateste impozite statului roman", a spus Olguta Vasilescu.

Senatorul PSD a sustinut ca in momentul in care se va discuta in Senat raportul Consiliului National de Integritate ar trebui sa ridicate toate intrebarile legate de eficienta conducerii ANI si a inspectorilor de integritate, dar si o serie de "suspiciuni" privind achizitiile realizate din bani publici de catre Agentie.

"De ce in caietul de sarcini pentru achizitionarea unor autoturisme marca Ford Focus si SUV era prevederea sa existe scaune pentru copii sub varsta de 4 ani? Ma intreb care angajat al ANI este bebelus sau daca dupa modelul Boc, care isi plimba copiii cu elicopterul, dnul Macovei isi plimba copiii cu autoturismele institutiei. De ce s-au angajat persoane pe functii de sef de cabinet si de sofer la cabinetul vicepresedintelui in conditiile in care nu exista aceasta functie prevazuta in organigrama ANI, pe cine deservesc acesti angajati care iau sume destul de mari?

Adi Minune a castigat procesul cu ANI: Politica e un fel de stabor cu acte

Intamplator, o doamna angajata este fosta partenera de afaceri a dnului Macovei. Cine a bagat in buzunar suma de 50 de miliarde de lei vechi, cat a stabilit Curtea de Conturi prejudiciul in perioada 2008-2010? Cine va raspunde pentru trucarea licitatiei pentru arhivarea electronica a declaratiilor de avere in valoare de 3,3 milioane de euro?", a indicat Olguta Vasilescu.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#lia olguta vasilescu ani, #ani lup paznic prost, #ani adrian minune avere , #stiri Lia Olguta Vasilescu