Casute pentru animale, care se incadreaza perfect in caminul tau (Galerie foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 22:20
7285 citiri
Casute pentru animale, care se incadreaza perfect in caminul tau (Galerie foto)

Mobila pentru animale a evoluat foarte mult, de la paturile simple pana la structuri complexe, menite sa nu fie doar utile animalelor, ci sa bucure si ochii stapanilor.

Designul simplu al acestor locuri de relaxare pentru animalul de companie s-a transformat intr-unul modern si rafinat. Exista o serie de piese de mobilier care le permit animalelor sa aiba propriul spatiu. In plus, acestea pot fi multifunctionale, dupa cum ne arata INTERIORHOLIC.

pEi Kitty

Compania pEi pod a creat case pentru caini si pisici in culori vii. Acestea au forma unui ou si au in interiorul lor paturi cu saltele. Produsele pEi Pod ofera cainelui sau pisicii tale o modalitate confortabila si distractiva de a se odihni sau a se ascunde. Este important ca ii ofera propriul spatiu.

O casa mare pentru caine - Cubix

Casele traditionale pentru caini palesc pe langa acest spatiu modern, realizat de Best Friend's Home. Formele sale geometrice, zidul frontal transparent si sistemul de aerisire din acoperis fac din aceasta piesa o bijuterie de casuta pentru prietenul tau necuvantator.

Hepper

Hepper, realizata de Jed Crystal Studio, este o casa pentru animale cu un model futuristic, fiind suspendata. Se gaseste in diverse culori, astfel incat sa se asorteze cu interiorul casei tale.

Unul dintre beneficiile acestui produs este faptul ca iti permite sa ai mai mult spatiu in casa.

Coconul pisicii

Coconul pisicii, realizat de One Form Design, este o casa cu un design foarte interesant, a carei suprafata este ideala pentru nevoia pisicilor de a-si ascute ghearele. Realizata pornind de la o forma de melc, coconul ofera pisicii un spatiu propriu de care are nevoie.

Adapostul Kokon

Daca iubesti atat animalele, cat si plantele, poti avea un spatiu in casa ta in care sa se afle ambele. Adapostul Kokon de la Pousse Creative este o casa pentru caini si pisici, dar care-ti poate servi si ca suport pentru flori.

Designul este simplu, insa interesant, avand o intrare in forma geometrica. Asigura-te insa ca plantele pe care le asezi deasupra nu ii fac rau animalului. De asemenea, poti planta iarba speciala pentru pisici in aceste ghivece.

Acvariul Giona

Acvariul Giona, realizat de designerul Alessandra Baldereschi, are o forma de balena. Practic, este reinterpretata forma clasica a unui bol, avand in plus o serie de elemente ce capteaza interesul privitorului.

Casa pentru pasari APA

Aceasta casa pentru pasari a fost creata de designerul Luis Porem. Are forma unui con, o intrare foarte draguta si o ramura ca ornament, pe care pasarea se poate aseza.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#case pentru animale, #piese mobilier animale, #case caini, #case pisici, #case pasari, #amenajare spatiu animale , #animale
Comentarii