Cele mai obraznice animale de casa (Galerie foto)

Joi, 21 Februarie 2013, ora 22:07
11270 citiri
Cele mai obraznice animale de casa (Galerie foto)

Un studiu efectuat in SUA de autoritatea care raspunde de prevenirea cruzimii in relatia cu animalele a dus la realizarea unui clasament al celor mai obraznice ori neastamparate specii. Noua din cele zece pozitii ale clasamentului sunt ocupate de caini, existand insa si o surpriza, pe locul doi.

Astfel, pe locul 10 in acest top, adica aproape cuminte, pare sa fie boxerul. Problemele in cazul acestei rase apar cand exemplarele nu fac indeajuns de multa miscare. "Un caine obosit e un caine cuminte", explica antrenorii canini, conform Discovery.

Cainii din rasa beagle, aflati pe locul 9, au nevoie de case adaptate nevoilor lor, case in care s-au luat masuri asemanatoare celor necesare cresterii unui copil. Pastilele trebuie tinute sub cheie, nu trebuie lasata mancare pe masa, cu atat mai putin ciocolata.

Micutii din rasa Shih tzu, aflati pe locul 8 in topul neastamparatilor, desi par draguri si inocenti, pot da mari batai de cap, fiind peste masura de curiosi din fire.

Pittbull-terierul american, aflat pe locul 7, isi baga botul oriunde. Orice musafir ar trebui sa stie ca in prezenta acestui caine nimic nu e in siguranta pe podea. Iar stapanul unui astfel de animal cu atat mai mult, pentru ca blanosul tinde sa rontaie tot ce atinge cu botul.

Ciobanescul german, pe locul 6 in clasament, este o rasa plina de energie. Daca nu este canalizata unde trebuie, acesti caini pot ajunge sa aiba probleme, adesea ingerand substante toxice, dupa cum arata statisticile.

Tot din cauza naturii curioase au probleme si cainii din rasa Yorkshire terrier, aflati pe locul 5. Cel mai adesea ajung in locuri stramte, unde nu ar avea ce sa caute, ramanand blocati.

Golden retrieverii au o pasiune pentru a rontai lucruri. Daca nu au indeajuns de multe jucarii pe care sa le poata rontai sau acestea nu sunt cele mai potrivite, te poti astepta sa-si manifeste pasiunea transmisa prin gene pe cele mai nebanuite lucruri de care dau in casa sau chiar pe afara.

Chihuahua, aflat pe locul 3, sunt de notorietate pentru lucrurile pe care le inghit, preferatele lor fiind pastilele. Orice pilula cazuta va fi ca un bonus pentru un astfel de urecheat. Sunt ca niste mici aspiratoare.

Pe locul 2 in acest clasament se afla, surpriza, nu o rasa de caine, ci mai multe specii de pisici domestice cu parul scurt. Principalul pericol in cazul acestora il reprezinta plantele din ghiveci, pe care le vor gusta ori de cate ori au ocazia. Pe langa faptul ca pot fi toxice, multi proprietari pulverizeaza tot felul de substante peste ele, care pot face rau micilor feline.

Campionul absolut cand vine vorba de a intra in belea este Labrador retrieverul, un caine care da de furca majoritatii proprietarilor. Un astfel de caine va incerca sa manance orice, indiferent de natura obiectului intrat in vizor.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#rase caini obraznice, #animale domestice obraznice, #rase caini probmele comportament, #cei mai obraznici caini, #cei mai neastamparati caini , #animale