Ziare.com

Cum poti adopta animale de la Zoo

Miercuri, 17 Decembrie 2014, ora 09:07

   

Cum poti adopta animale de la Zoo
Cele 650 de animale de la Gradina Zoologica din Oradea pot fi adoptate la distanta incepand de marti, persoanele fizice urmand sa plateasca, pentru intretinerea acestora, 100 de lei pe an, iar firmele 500 de lei.

Administratorul Gradinii Zoologice din Oradea, Bimbo Szuhai Tibor, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca animalele adoptate vor ramane in tarcurile lor.

Practic, iubitorii de animale au posibilitatea ca, pentru 100 de lei pe an, sa primeasca certificatul de "parinte adoptiv" al unui animal pe care si-l aleg singuri. Pentru persoane juridice, pretul unei adoptii este de 500 de lei pe an.

"Toti banii vor fi folositi pentru imbunatatirea conditiilor fizice si psihice ale animalelor", a spus Bimbo.

"Parintii adoptivi" vor beneficia de un tratament special la Gradina Zoologica din Oradea, respectiv in ultima sambata din aprilie si in prima sambata din octombrie vor celebra Ziua Parintilor Adoptivi.

Adoptia poate fi facuta si pe numele altei persoane, astfel ca un certificat de acest fel poate fi facut cadou.

Primul "parinte adoptiv" de la Zoo Oradea este, de marti, biologul Anna Marossy, care a ales o suricata.

"Nu ma las pana nu le adopt pe toate. Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult animalele", a spus Marossy.

Un alt "parinte adoptiv" este Beatrice Szuhai care, in numele blogului ei, a adoptat un leopard, in timp ce firma la care lucreaza a adoptat un jaguar.

Totodata, Cinema Palace a adoptat animalul "vedeta" de la Gradina Zoologica Oradea, ursul Bobby.

In total, la Zoo Oradea traiesc 650 de animale din 150 de specii. Recent, aici s-au nascut un pui de ponei si un sarpe regal, dar si Virgula, puiul uneia dintre cele doua familii de suricate aduse aici in urma cu doi ani.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 1328 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor