Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

(P) Mai mult timp pentru prietenul tau necuvantator

Miercuri, 16 Martie 2016, ora 11:06
1461 citiri
(P) Mai mult timp pentru prietenul tau necuvantator

Lipsa timpului liber a devenit ceva obisnuit astazi. Ciudat este atunci cand avem prea mult. Stresul? Face parte din viata noastra. Traim cu el, il respiram prin toti porii. E ca o ruda pe care n-o suportam, am vrea sa plece, dar din politete trebuie s-o tratam ca atare.

Intr-o perioada atat de sufocanta, atat la nivel psihic cat si fizic, nu ne ramane decat sa cautam metode care sa ne ajute sa ne recuperam linistea interioara.

Cei mai buni psihologi, care reusesc sa ne readuca zambetul pe buze, atunci cand simtim ca nu mai rezistam, sunt necuvantatoarele. Fie ca este vorba de o pisica, un catelus sau de ce nu chiar un acvariu cu pesti.

Petrecem mai mult de jumatate din viata printre beton, otel si sticla. Da. Despre oras este vorba. Micile escapade le facem in concediu sau in cazurile cele mai fericite, daca timpul si situatia financiara ne-o permit, in weekend.

Dar cum ar fi ca in propria noastra casa sa ne amenajam un colt de natura? Un acvariu cu pestisori este o alternativa la indemana. Nu va speriati ca nu aveti suficient spatiu. Nu este nevoie sa achizionati unul urias.

In plus, s-a dovedit stiintific ca existenta unui acvariu in casa ajuta la prevenirea bolii Alzhaimer, are efecte terapeutice asemanatoare cu meditatia si exercitiile fizice si duce la scaderea tensiunii arteriale.

Daca v-am pus putin pe ganduri, puteti intra pe animalulfericit.ro. Este un pet shop online, ca tot vorbeam de lipsa de timp, iar acolo veti descoperi o varietate de acvarii, de la cele de marimea unui bol, pana la acvarii mari, ce depasesc 400 de litri.

In cazul in care aveti deja un prieten necuvantator si doriti sa-l rasfatati cu produse de calitate, va recomand cu caldura sa vizitati acelasi pet shop online de care va vorbeam cateva randuri mai sus.

Nu gasiti doar acvarii dragute, ci si accesorii sau hrana pentru caini, pisici, rozatoare,reptile sau pasari. Un exemplu de astfel de produs este hrana uscata de calitate superioara, fara cereale Taste of the Wild.

Site-ul este foarte bine structurat, incat nu veti pierde mult timp, iar fiecare produs beneficiaza de o descriere ampla.

Mai putin timp la cumparaturi, mai mult timp alaturi de ceea ce iubim si ne bucura sufletele.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#pet shop online, #animalul fericit petshop, #mancare animale companie , #animale