Cum sa ai grija de pielea ta, pe timpul iernii

Duminica, 30 Octombrie 2011, ora 10:07
3117 citiri
Cum sa ai grija de pielea ta, pe timpul iernii
Foto: All women stalk

Temperaturile scazute cauzeaza probleme tenului si pielii. Chiar daca adoram zapada, sarbatorile de iarna si pe Mos Craciun, pielea nu se "bucura" de vantul rece si viscol.

Persoanele care au probleme in mod special cu tenul trebuie sa acorde o atentie deosebita acestuia in perioada anotimpului rece. Cei de la All Women Stalk prezinta cateva metode de a proteja pielea.

Pe timpul iernii, investiti banii intr-o crema hidratanta, iar cand va spalati folositi apa calda, nu fierbinte, care va usca pielea. Crema hidratanta va mentine umiditatea pielii, expusa la frig si vant, si va protejeaza. Ideal ar fi sa alegeti o crema care nu contine substante chimice, care nu usuca sau irita pielea.

Daca va spalati cu apa fierbinte imediat ce ati ajuns in casa, de la frig, exista riscul ca unele vase de sange sa se sparga. Asa ca incercati apa calda, iar la sfarsit clatiti-va cu apa rece, dar nu va stergeti cu proposul, ci asteptati ca pielea sa se usuce natural. Dupa asta, aplicati crema si machiajul. Pentru un nivel suplimentar de protectie, folositi un gel calmant pe baza de aloe vera.

Nu renuntati la cremele cu factor de protectie, care va protejeaza de razele nocive ale soarelui. Doar pentru ca este frig asta nu inseamna ca razele ultraviolete dispar, mai ales daca practicati sporturi de iarna.

De asemenea, pielea o veti proteja daca va veti hidrata corespunzator, asa ca nu uitati sa beti la fel de multa apa iarna, asa cum faceti si vara.

Pielea mainilor o veti proteja purtand manusi, dar si folosind crema hidratanta. Nu neglijati pielea mainilor, mai ales ca ea are nevoie de ingrijire suplimentara, din cauza ca este expusa si substantelor cu care intra in contact cand spalam vasele sau rufele.

Masati pielea cu ulei de migdale. Acesta hidrateaza si contine vitamina E, care ajuta la regenerarea tesuturilor si la vindecarea pielii. Ideal e sa il folositi dupa ce faceti dus sau baie.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#ingrijire piele iarna, #crema hidratanta piele , #atmosfera