Cum sa imbunatatesti atmosfera la locul de munca

Miercuri, 11 Martie 2009, ora 15:23
4127 citiri
Cum sa imbunatatesti atmosfera la locul de munca
Foto: Arhiva

Fericirea la locul de munca depinde de cat de mult iti place ceea ce faci, dar cu ajutorul urmatoarelor sfaturi poti favoriza si productivitatea.

O parte din acesti pasi sunt foarte simpli, dar numai faptul ca doresti sa imbunatatesti atmosfera poate avea un efect bun, informeaza Shine.

Verifica daca spatiul in care lucrezi este prea luminos.

Ia o pozitie comoda, stai drept cu umerii lasati. De fiecare data cand iti vei indrepta coloana te vei simti imediat mai energic.

Cumpara-ti casti. Poti parea putin caraghios dar este mult mai confortabil. Chiar si atunci cand vorbesti la telefon te vei simti mai bine.

Nu tine bomboane sau alte snacks-uri pe birou. Ultimele studii au demonstrat ca oamenii tind sa rontaie tot timpul daca au ceva la indemana. Mai rau, la sfarsitul anului te poti trezi cu cateva kilograme in plus.

Atunci cand primesti un telefon nu te intinde la vorba, incearca sa spui "voi reveni eu".

Cand te decizi sa accepti o sarcina care are termen limita intr-o saptamana gandeste-te foarte bine. Nu accepta sarcina doar pentru ca ai impresia ca ai timp destul timp la dispozitie.

Mananca regulat. Daca nu vei manca timp de mai multe ore, atunci cand o vei face te vei simti molesit.

Raspunde la e-mail-urile, telefoanele sau sarcinile dificile cat mai repede. Daca le lasi pentru mai tarziu iti vei ingreuna singur situatia.

Daca te simti coplesit de situatie gandeste-te atent la felul in care iti petreci timpul, dar cu sinceritate. Calculeaza atent cat timp iti petreci navigand pe internet, cautand lucruri pierdute sau facand o sarcina care apartine altei persoane.

Ignora lucrurile care nu te intereseaza in mod personal. Poti pierde foarte mult timp purtand discutii care nu te privesc in mod direct.

Iesi la o scurta plimbare in aer liber. Cateva minute la lumina zilei si la aer curat te vor ajuta sa te concentrezi mai bine.

Saluta pe toata lumea. Socializarea este foarte importanta, daca te simtiti bine in compania colegilor din birou, vei avea o zi mai buna. De asemenea este politicos sa saluti lumea.

BEC a aprobat desființarea Alianței PSD-PNL pentru București. S-au creat alte 6 alianțe pentru toate sectoarele capitalei
BEC a aprobat desființarea Alianței PSD-PNL pentru București. S-au creat alte 6 alianțe pentru toate sectoarele capitalei
Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti a decis înregistrarea Acordului de desfiinţare a protocolului de constituire a Alianţei Electorale PSD-PNL încheiat la nivelul...
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
#loc de munca, #socializare, #atmosfera placuta job , #atmosfera