11 lucruri pe care un barbat nu le-ar spune unei femei

Sambata, 27 Septembrie 2008, ora 10:27
17555 citiri
11 lucruri pe care un barbat nu le-ar spune unei femei

Barbatii pot fi la fel de misteriosi si de secretosi ca si femeile. Ei sunt considerati sexul tare tocmai pentru ca isi inchid in ei slabiciunile si trairile si afiseaza o imagine de imbatabili. Daca par mai duri si mai inflexibili par mai siguri pe ei.

Si in fond, o femeia asta si cauta: un barbat in bratele caruia sa se simta protejata, sa se simta in siguranta.

Desi femeilor le-ar face placere ca partenerul sa fie mereu sincer sa deschis cu ele, barbatiii au si ei ideile si sentimentele pe care nu le pot dezvalui.

Care sunt ideile pe care un barbat nu i le-ar da niciodata partenerei?

1."Pacatuiesc de 10 ori pe zi, gandindu-ma la alta, dar asta nu inseamna ca nu te iubesc"

Barbatii stiu ca nicio femeie nu ar fi incantata sa afle ca partenereul sau se gandeste la o alta femeie. Nici macar gandul ca el o iubeste numai pe ea, iar "cealalta" este numai o fantezie sau o aventura nu ar fi acceptat. Si tocmai pentru ca barbatii constientizeaza acest lucru, nu vor spune niciodata " lasa draga, nu fi suparata, eu tot pe tine te iubesc".

2. "Merg la fotbal numai ca sa scap de tine"

Celebra scuza "in seara asta merg la fotbal cu prietenii" a inceput sa fie tot mai acceptata de femeia moderna, care intelege ca si partenerul sau are o nevoie de o seara a baietilor, ca are o pasiune pe care vrea sa si-o mai exercite ocazional. Daca barbatul ar argumenta absenta dintr-o anumita seara cu "pur si simplu vreau sa scap de tine" sotia s-ar simti jignita. Desi are si ea "seara fetelor", adevarul, acela ca fiecare simte nevoia ca pret de cateva ceasuri sa se deconecteze de la realitatea conjugala, se ascunde sub spatele unor argumente mult mai usor de perceput.

3. "Imi pare rau ca mi-am luat acest angajament fata de tine, mai bine taceam si eram mai linistit"

Sunt foarte putini barbatii care sunt cu adevarat incantati sa ajute o femeie. Si atunci o fac fie din orgoliu masculin, ca "sexul tare a ajutat sexul slab", fie tin foarte mult la partenera lor si sunt dispusi de orice sacrificiu pentru ea. Cei mai multi insa, dupa ce fac o anumita promisiune, fie la presiunea femeii, fie datorita (sau din cauza) conjuncturii, regreta acest lucru. Si atunci ce te faci tu, barbat puternic si viguros? Ii spui ca o lasi balta, desi ai promis ca o ajuti sa mute mobila sau sa spele covorul? Nu, inghiti in sec, iti spui ca data viitoare nu vei mai promite (desi esti constient ca nu este asa) si o ajuti. In fond, tot barbatul are de castigat...

4. "Sa aduc bani in casa ma face sa ma simt important"

Desi este epoca femeii lider, femeii manager si a concediului postnatal paternal, orice barbat se simte important cand aduce bani in casa. Iar cand salariul sau este mai mare decat al partenerei, satisfactia este si ea mai mare, caci, intr-un fel sau altul, marile cheltuieli tot el le face posibile. Dar pentru ca fiecare femeie ajunge sa devina geloasa pe timpul petrecut de barbat la birou, pe faptul ca ignora, pentru a face mai multi bani, timpul petrecut cu familia si copii, un barbat nu ii va spune nicodata acesteia cat de mult inseamna pentru el banii, cat ii alimenteaza orgoliul masculin si va gusta singur din fericirea propriei realizari.

5. "Desi uneori protestez, imi place sa mai fac schimbari prin casa"

Femeile sunt considerate ca fiind cele care au cele mai multe idei de redecorare a casei, ca au un simt estetic mult mai dezvoltat decat barbatii. De aceea vin foarte des cu ideia schimbarii culorii peretilor, schimbarea mobiliei sau decoratiunilor. Pe barbati ii sperie insa ideea noului si, fiind mai conservatori, inceraca sa argumenteze ca nu e schimbul pentru o schimbare, invocand lipsa banilor, a timpului sau a tentindetelor. Rezultatul este in final satisfacator si pentru ei, insa refuza sa recunoasca acest lucru in fata partenerei..

6. "Imi place cand te comporti ca o mama cu mine, dar ma sperie gandul ca ai putea deveni tu mama"

Barbatilor le place sa fie rasfatati, sa aiba parte de mici suprize, insa venirea pe lume a unui copil ii sperie. Poate fi vorba si despre faptul ca a deveni tata implica un lucru pe viata, de care nu sunt pregatiti, dar si dintr-un soi de egoism ca atentia sotiei lor va deveni distributiva si, evident, indreptata mai mult asupra noului membru al familiei. Dar pentru ca orice dovada de slabiciune le-ar afecta imaginea, barbatii incearca sa-si formeze o imagine impenetrabila.

7. "Pe zi ce trece te iubesc mai mult"

Se stie deja ca barbatii sunt cei care vorbesc putin si sunt mereu stangaci in declaratii. Femeile inteleg insa ca un buchet de flori sau o cutie de bomboane adusa intr-o zi in care nu sarbatoriti nimic este, de fapt, o declaratie mascata, un "te iubesc mai mult decat crezi".

8. "Nu inteleg ce zici"

Femeile au deseori tendinta sa dezbata si acasa problemele de la serviciu. Intra in detalii, povestesc afectate ultimile intamplari, in timp ce barbatul este cu un ochi la tv, iar mintea probabil ii zboara in alta parte. Insa de fiecare data aproba ceea ce zic sotiile si par afectati (daca si ea este). Daca i-ar spune ca nu a urmarit ceea ce i-a spus, barbatul este constient ca acest lucru echivaleaza cu o gustare rece in loc de o masa calda.

9. "Mi-e teama sa urc cu tine la volan"

Barbatii considera ca femeile conduc groaznic si, de cele mai multe ori se urca tematori in masina. Nu recunoasc ca le e frica sa mearga cu ele pentru ca acest statut nu i-ar avantaja in fata unei femei, dar le apostrofeaza cu mandrie atunci cand acestea gresesc.

10. "Mi-as dori sa ai mereu 25 de ani"

Tineretea nu este vesnica pentru niciunul dintre sexe. Femeile vor fi insa mereu complexate de modul cum arata, iar odata cu inaintarea in varsta cresc si complexele. Inca de la aparitia primului rid si a primelor kilograme in plus, femeile se tem ca vor fi parasite de barbatul lor pentru cineva mai tanar. Sotii, desi nu indraznesc sa le spuna, se gandesc mereu la elixirul tineretii si ravnesc la o femei mai aratoasa. Iar daca ar putea ca partenera lor sa opreasca timpul pe loc, ar fi cu atat mai bine.

11. "Ofera-mi un minut din viata ta, iar voi fi o viata intreaga numai al tau"

Le iubesc si le admira, stiu ca numai langa ele se simt impliniti, ar face orice ca sa o cucereasca. Dar ideea de a se lega pe viata ii face mai retinuti si mai ponderati in avantul sentimental.

Tatăl unui licean din SUA, autor al unui masacru, a fost găsit vinovat de omor prin imprudență. Câți ani de închisoare riscă bărbatul VIDEO
Tatăl unui licean din SUA, autor al unui masacru, a fost găsit vinovat de omor prin imprudență. Câți ani de închisoare riscă bărbatul VIDEO
Un bărbat din SUA, tatăl unui licean condamnat la închisoare pe viaţă pentru că a ucis în 2021 patru elevi în şcoala sa cu o armă oferită de părinţi a fost găsit vinovat joi, 14...
O profesoară din Texas și-a donat un rinichi unui copil pe care nu-l cunoștea. Femeia, impresionată de mesajul disperat făcut de familie
O profesoară din Texas și-a donat un rinichi unui copil pe care nu-l cunoștea. Femeia, impresionată de mesajul disperat făcut de familie
O profesoară din Texas și-a donat un rinichi unui copil care suferea de o boală genetică rară. Femeia nici măcar nu-l cunoștea pe micuț. Bebelușul, Baer Sobieralski s-a născut cu o...
#barbat, #femeie, #secret, #lucruri , #barbati