9 sfaturi vestimentare pentru barbatii tineri (Galerie foto)

Luni, 15 Aprilie 2013, ora 06:58
29669 citiri
9 sfaturi vestimentare pentru barbatii tineri (Galerie foto)
Foto: realmenrealstyle.com

La inceput de drum, alegerea hainelor ni se pare destul de neimportanta, insa lucrurile nu stau chiar asa, mai ales in mediul profesional. In special barbatii tineri tind sa se axeze mai mult pe pregatirea profesionala, uitand insa si de acest aspect esential: imaginea pe care si-o creeaza la locul de munca.

Ei bine, imaginea noastra astazi este compusa atat din performantele profesionale, cat si din felul in care ne imbracam si socializam. Tocmai de aceea, Real Men Real Syle ofera 9 sfaturi vestimentare pretioase pentru barbatii tineri, aflati la inceputul carierei.

Look-ul impecabil de jos in sus, cu incaltaminte atent aleasa

Pentru a "citi" sau cataloga o persoana, foarte multi se uita mai intai la incaltaminte. Asadar, asigura-te ca acorzi acestui aspect importanta cuvenita.

E foarte posibil sa nu ai suficienti bani pentru mai multe perechi, asa ca opteaza pentru o pereche de pantofi din piele, cu un model si o forma clasica. Pe langa faptul ca pot fi purtati aproape cu orice, pantatofii din piele, intr-o nuanta inchisa, sunt si usor de intretinut.

Adapteaza-ti stilul, astfel incat sa pari mai in varsta

In mediul profesional, vei fi perceput in functie de stilul vestimentar, asa ca ar fi o idee buna sa renunti la hainele largi, tricourile sau pantalonii cargo, potrivite mai mult unui student. Daca vrei sa fii luat in serios si sa ai succes profesional, e timpul sa te imbraci astfel incat sa pari mai in varsta, deci si cu mai multa experienta.

Nu tine atat de mult cont de tendintele din moda

Trendurile vin si pleaca foarte repede, iar tu ai putea sa nu dispui de bugetul necesar pentru a-ti schimba garderoba la fiecare 2 luni. Chiar daca obisnuiesti sa citesti articole despre moda si sa stii, in linii mari, care sunt formele si culorile "la moda", incearca sa nu cazi in aceasta capcana. Evita orice e prea ciudat, cu o taietura sau forma prea indrazneata, despre care poti ghici ca se va demoda curand.

Asigura-te ca mica ta investitie va dura

Cu alte cuvinte, ai grija de hainele tale! Cumpara-ti un dulap si un cuier incapator, foloseste umerase si sertare pentru pantofi, asigura-te ca nu iti vei deteriora singur achizitiile vestimentare chiar inainte de a le purta.

Achizitioneaza-ti cel putin un costum cu care nu vei da gres in nicio situatie.

Indiferent de job, asigura-te ca ai in sifonier cel putin un costum clasic

In cazul in care porti costum zilnic, achizitioneaza-ti mai multe costume, intr-o varietate de stiluri si culori. Daca nu, cumpara-ti unul clasic, bleumarin sau gri carbune. De asemenea, tine minte ca aceste costume se croiesc dupa masuri generale, asa ca s-ar putea sa nu iti vina perfect. Pentru asta, apeleaza la un croitor care sa iti ajusteze costumul perfect in orice situatie.

Obligatoriu camasi albe si albastre

Camasile albe si albastre, din bumbac, sunt esentiale pentru ca din nou pot fi solutia salvatoare in aproape orice situatie. Potrivite indiferent de culoarea tenului sau forma corpului, camasile albe sau albastre sunt si cele mai variate in magazin, in ceea ce priveste modelul si marimea. Poti sa iti umperi, din capriciu, si o camasa roz sau chiar de culoarea piersicii, insa date fiind culorile neobisnuite nici nu le vei putea purta oriunde si oricand.

Jeansi intr-o culoare inchisa, pentru evenimentele casual

In orice firma care se respecta vor avea loc diferite petreceri sau evenimente neoficiale. In cazul acesta, ai putea renunta la costum in favoarea unei perechi de blugi in culoare inchisa, "accesorizata" cu un tricou, o camasa in nasturi si o geaca sport, casual.

Priveste dincolo de denim

Indiferent cat de obisnuit ai fi fost inainte cu blugii, tine minte ca pantalonii iti vor da o nota eleganta. In plus, vei iesi in evidenta intr-un sens pozitiv si vei parea mai preocupat de subiectele profesionale.

Inlocuieste tricourile cu bluzele sport

Nici nu ar trebui sa te gandesti sa te prezinti la birou sau intr-un cadru oficial in tricou. Daca situatia e mai relaxanta, opteaza pentru o bluza sport, dintr-un material de calitate. O alta varianta ar fi o camasa simpla cu nasturi, cu maneca scurta.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#sfaturi vestimentare barbati tineri, #imbracaminte birou barbati sfaturi, #sfaturi imbracaminte barbati job, #tinuta office barbati , #barbati