Afla-i secretele dintr-o singura privire!

Miercuri, 07 Noiembrie 2012, ora 18:16
5076 citiri
Afla-i secretele dintr-o singura privire!
Foto: WireImage

E drept ca, in cadrul unei relatii aflate la inceput, atractia fizica poate fi prea mare pentru a ne mai gandi la unele detalii pragmatice. Timpul e singurul care poate valida compatibilitatea dintre doua persoane, asa ca de multe ori ne lasam dusi de val. Totusi, exista suficiente semne care sa iti arate daca partenerul tau este sau nu alesul.

Glo MSN iti prezinta cateva dintre aspectele la care e bine sa fii atenta pentru ca iti vor dezvalui mai mult decat ai crede ca e posibil.

Dependenta de alcool se citeste in culoarea ochilor

Conform unui studiu realizat la Universitatea din Georgia, barbatii cu ochii inchisi la culoare ar prezenta mai putine riscuri de a fi dependenti de alcool. Motivul este unul paradoxal: se ametesc mai repede, asa ca tind sa bea mai putin.

Din punct de vedere stiintific, acest lucru se intampla pentru ca cei cu ochii inchisi la culoare au un nivel mai mare de melanina, un pigment care accelereaza impulsurile in organism.

Forma fetei iti spune daca sa ai sau nu incredere

Studii recente au demonstrat faptul ca barbatii cu fata mai lata sunt mai putin demni de incredere decat cei cu fata ingusta. Ba mai mult, se pare ca este mult mai probabil sa minta sau sa insele atunci cand au loc negocieri.

Acest lucru poate fi explicat de prezenta testosteronului si a constitutiei lor robuste. Avand aceste atuuri la indemana, barbatii cu fata mai lata cred ca se pot impune mai usor, chiar inseland sau apeland la alte tertipuri.

Virilitatea si constitutia fizica

Un studiu realizat la Universitatea Erciyes din Turcia a aratat ca barbatii ceva mai corpolenti, cu mai multa grasime corporala, ar fi mai buni amanti decat cei cu o constitutie mai firava. Barbatii mai slabi prezinta in corp un nivel mai mare de estradiol, numit si hormonul feminin, substanta care incetineste functiile organismului.

Convingerile politice si comportamentul intr-o relatie

Poate nu ai fi crezut, dar inclinatiile lui de natura politica i se citesc in privire. Ba mai mult, odata aflate, acestea ar putea spune multe si despre comportamentul intr-o relatie. Cel putin, asta sustine un studiu realizat la Universitatea din Nebraska, Lincoln.

Cercetatorii au avut in vedere sloganurile celor doua parti Conservatori vs Liberali, si anume Individualism vs. Altruism. Astfel, se pare ca barbatii conservatori nu iti vor urmari privirea si nici nu vor fi prea atenti la nevoile tale, in timp ce liberalii sunt mai atenti la aceste aspecte.

Barba si insuccesul

Cu toate ca barba semnifica maturitate si masculinitate, un studiu recent arata ca barbatii barbieriti au mai multe sanse de a cunoaste succesul. De altfel, chiar si lista Forbes, a celor mai bogati oameni din lume, demonstreaza asta: din 86 de barbati, doar 8 au barba. Asta se intampla pentru ca oamenii au mai multa incredere in barbatii barbieriti decat in cei cu par facial.

Instictul patern se citeste pe chip

Femeile isi doresc barbati care mai apoi sa devina tati exemplari. Ei bine, instinctul patern se citeste tot in trasaturi. Barbatii cu mai mult testosteron au maxilarele mai puternice, sunt mai analitici, mai intuitivi, dar si mai putin comunicativi si mai distanti atunci cand devin tati.

Pe de alta parte, barbatii cu trasaturi mai blande au mai multe sanse de a fi tati mai buni deoarece comunica mai mult si mai bine verbal, sunt mai sociabili, mai empatici si mai intuitivi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#fizionomie trasaturi personalitate, #constitutie fizica personalitate, #indicii testosteron barbati, #limbaj corporal barbati , #barbati