Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Barbatii la care viseaza femeile: Secrete pentru a le cuceri

Sambata, 02 Martie 2013, ora 23:15
3937 citiri
Barbatii la care viseaza femeile: Secrete pentru a le cuceri
Foto: steveliesky.com

Femeile sunt deranjate de lipsa de romantism a barbatilor alaturi de care traiesc. Un studiu recent arata ca 29% dintre reprezentantele sexului frumos isi doresc sa aiba iubiti care sa isi arate mai mult latura romantica. Calitatile pe care ele le doresc nu sunt chiar atat de greu de atins.

Femeile sunt foarte deranjate de acest lucru la barbati si ajung sa viseze chiar la personaje din romane celebre. Conform Men's Health, printre personajele masculine la care ele viseaza se numara urmatorii barbati fictivi:

1. Fitzwilliam Darcy (Mr. Darcy) din "Mandrie si Prejudecata" ("Pride and Prejudice")

Acest personaj din romanul lui Jane Austen se dovedeste un adevarat gentleman pana la urma. Femeilor le plac calitatile care tin de decenta morala a barbatilor, acestea fiind mereu actuale si cautate la un barbat.

Este parerea lui Betsy Prioleau, autoarea cartii "Swoon: Great Seducers and Why Women Love Them". Ele se traduc prin bunatate, generozitate si onestitate, nu pentru a impresiona o femeie, ci din pornire naturala.

2. Noah Calhoun, "The Notebook"

Acest personaj are o senzualiatte poetica, dupa cum il descrie Betsy Prioleau. El este si foarte hotarat in tot ce face, luptand pentru a fi cu femeia iubita, Allie.

Secretul sta in stimularea simturilor femeii pe care vrei sa o cuceresti. Sunt incluse aici deliciile culinare, care o pot atrage imediat. Atmosfera propice unei intalniri romantice este si ea foarte importanta. Nu uita sa ii lasi cate un biletel de dragoste, iar aventura este asigurata.

3. Derek Sheperd (Dr. McDreamy), "Grey's Anatomy"

Femeile ar spune despre un asemenea barbat ca este un visator. Acesta este modest si deschis spre iubire, spune specialistul in domeniu David Wygant, autorul unei carti de specialitate.

Pentru a fi ca el trebuie sa ii acorzi atentie femeii iubite si sa ii dai ocazia sa spuna tot ceea ce doreste pentru a putea sa se simta confortabil. Este bine sa nu devii prea defensiv, in cazul in care conversatia are ca tema relatia voastra. Ascultand-o si ramanand calm, o faci sa se simta in siguranta.

4. Christian Grey, "Fifty Shades of Grey"

Capacitatea acestui personaj de a o face pe tanara Anastasia sa se simta sexy este unica in literatura. El isi concentreaza atentia asupra ei tot timpul, facand-o centrul propriului univers.

Secretul sta in implicarea in viata ei de zi cu zi si in momentele marunte petrecute impreuna. O poti intreba zilnic ce a facut in acea zi. Adu-ti aminte cand are ceva important de facut si incurajeaz-o.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#barbati de vis, #barbati celebri atragatori, #barbati personaje celebre , #barbati
Comentarii