Esti scund? Cum te vinzi?

Luni, 28 Octombrie 2013, ora 07:50
6488 citiri
Esti scund? Cum te vinzi?
Foto: Business Insider

Ok, esti scund. Nu e un capat de lume. Anumite lucruri te vor avantaja, altele, nu. Indata ce te-ai impacat cu ideea asta, ai numai de castigat.

Codul modei vine cu anumite sfaturi si in ceea ce ii priveste pe barbatii scunzi. Croielile alese, combinatiile de culori si materialele textile - toate sunt coordonate principale ale unui ghid de vestimentatie in acest caz.

Tocmai de aceea, Askmen a intocmit un mic indrumar al barbatilor scunzi care doresc sa foloseasca regulile modei in avantajul lor.

Pentru ce fel de pantaloni ar trebui sa optezi?

Orice pereche de pantaloni ai alege, de la cei din stofa pana la blugi, tine minte ca lungimea lor este foarte importanta. Profesionistii modei sustin ca pantalonii nu ar trebui sa treaca de linia gleznei. Cei prea scurti sau prea lungi vor atrage atentia asupra partii de jos a corpului, defavorizandu-te. In plus, alege intotdeauna pantaloni cu un tiv simplu si o cusatura neteda.

Renunta la pantalonii foarte conici sau umflati. Varianta potrivita pentru tine in acest caz ar fi pantalonii drepti.

De asemenea, potrivit site-ului Business Insider, pliurile nu sunt deloc recomandate pentru ca, pe langa faptul ca picioarele vor parea mai scurte, vor crea iluzia unor solduri late.

Pentru pantalonii scurti, regulile sunt clare: achizitioneaza-ti doar pantaloni a caror taietura sa fie chiar deasupra genunchiului, niciodata mai jos de genunchi.

Care sunt regulile vestimentare pentru partea superioara a corpului?

In ceea ce priveste partea de sus a corpului, achizitioneaza obiecte vestimentare sau accesorii care atrag atentia asupra fetei sau asupra partii superioare a corpului. Camasi cu gulere drepte si sacouri cu revere inalte - toate acestea sunt potrivite pentru tine.

Evita orice atrage atentia in jos, cum ar fi un pulover in V. Mansetele sunt, de asemenea, foarte importante. Daca acestea sunt prea lungi te vor face sa arati mult mai scund decat esti.

Linia sacourilor si a paltoanelor trebuie sa se termine un pic mai jos de mijloc, asadar nu e indicat ca acestea sa fie prea lungi.

Se recomanda asta tocmai pentru ca un sacou potrivit ca marime iti va mari vizual linia picioarelor. Daca obisnuiesti sa iti croiesti hainele la croitor, cere-i sa plaseze strategic buzunarul de la piept un pic mai sus, iar buzunarele de la pantalonii un pic mai jos decat normal. Acest truc iti va alungi corpul.

Culorile si modelele potrivite pentru tine

Desi culorile si modelele potrivite pentru o silueta scunda depind si de greutatea si structura corpului, exista totusi niste reguli generale. Asadar, fie ca optezi pentru culori deschise, fie ca le alegi pe cele inchise, pastreaza o singura linie cromatica.

Astfel, tinuta va deveni fluida, ajutand la alungirea vizuala a siluetei. Camasile, atunci cand au imprimeuri, ar trebui ca acestea sa fie mici, iar modele nu foarte mari.

Cateva trucuri vestimentare suplimentare la care poti apela

Pe langa aceste reguli generale, cei care fac un ban din moda te indeamna sa pui in practica si diverse trucuri vestimetare. De exemplu, tine minte ca accesoriile simple sunt mult mai potrivite tie pentru ca nu iti vor incarca tinuta. In ceea ce priveste cravatele, alege-le pe cele stramte si de marime medie.

In plus, pentru a alungi linia corpului, poarta si palarii, pantofi cu un pic de toc (artificiu care nu trebuie sa fie evident, poate fi si ascuns) si opteaza pentru tunsori scurte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#ghid vestimentar barbatii scuzi, #reguli vestimentare barbati scunzi, #barbati scunzi haine, #scund haine sfatruri , #barbati