Lucruri pe care barbatii le observa instantaneu la femei

Luni, 07 Februarie 2011, ora 12:07
7169 citiri
Lucruri pe care barbatii le observa instantaneu la femei
Foto: Cosmopolitan

Atunci cand un barbat priveste o femeie, atentia acestuia este captata in special de anumite aspecte. Fiecare barbat are preferintele si slabiciunile lui, astfel ca unul poate fi incantat de par, pe cand altul de delicatetea gesturilor. Insa, pentru aproape toti, exista cateva lucruri comune care atrag atentia.

Conform unor specialisti citati de Cosmopolitan, iata care sunt aspectele pe care cei mai multi dintre barbati le observa instantaneu la femei.

1. Cat de gros este firul de par

Acesta este un indiciu in ceea ce priveste sanatatea unei femei si de aceea multi barbati sunt atenti la acest aspect. Si, nu neaparat grosimea este importanta, ci cat de rezistent pare.

2. Daca zambetul tau este prefacut sau nu

Barbatii remarca adesea daca zambetul unei femei este prefacut sau nu, fiind atenti la ochi. Daca "zambesti" si cu ochii, inseamna ca esti relaxata si te simti bine in compania sa.

3. Vocea

Mai multe studii au aratat ca barbatii sunt mai atrasi de voci care fac parte dintr-un registru mai inalt, probabil deoarece sunt un semn al tineretii si al unei sanatati reproductive bune.

4. Raportul dintre solduri si talie

Daca talia ta este semnificativ mai mica decat soldurile, atunci cel mai probabil esti o femeie care ii poate oferi copii, iar barbatii cauta semne legate de acest lucru, poate chiar fara sa isi dea seama.

5. Tenul

Barbatii asociaza un ten radiant cu o sanatate mentala buna. Si asta deoarece stresul si anxietatea contribuie, de regula, la o pierdere a stralucirii chipului, pielea fiind mata si putand aparea cosurile.

6. Ce este fals la tine

E vorba de trucuri exagerate de infrumusetare, cum ar fi gene false, extensii de par. Pentru barbati, acestea nu sunt chiar incantatoare, mai ales prin prisma faptului ca necesita costuri mai mari pentru intretinere. Extensiile de par si genele false, in capul barbatului, au urmatorul ecou: "Fugi! Greu de intretinut".

7. Ochii

Oamenii in general sunt atenti la ochi mai mult decat la oricare alta parte a corpului. Iar un barbat care priveste o femeie va acorda, in mod paradoxal, cea mai mare atentie ochilor, privindu-i mai mult decat pe oricare alta parte a fetei si chiar a corpului.

Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei și a listei Drepte Unite pentru alegerile locale din Bucureşti că în această...
#barbati femei, #seductie femei, #femei cochetarie, #ce observa barbatii , #barbati