Trucuri pentru barbatii care vor sa aiba succes

Vineri, 10 Septembrie 2010, ora 06:55
6788 citiri
Trucuri pentru barbatii care vor sa aiba succes
Askmen

Preocuparea pentru aspectul fizic ar trebui sa fie prezenta la fiecare barbat, insa fara a deveni o sarcina stresanta si costisitoare.

Dupa cum arata askmen.com, iata cateva dintre cele mai simple si eficiente trucuri in acest sens.

1. Nu purta incaltari murdare

Ai grija sa iti cureti si lustriesti incaltarile de fiecare data cand observi ca este nevoie. Daca nu ai timp, si dispui de bani suficienti, poti sa le duci periodic la un cizmar care sa faca treaba in locul tau.

2. Poarta mai des pantofi

Daca esti genul de barbat care se incalta frecvent cu adidasi nu ar strica sa te gandesti sa porti mai des pantofi. Acestia dau o nota de eleganta si un aspect mai profesional, aducandu-ti un plus in ochii sefilor si femeilor. Pentru a te asorta si mai bine, poarta si pantaloni cu dunga.

3. Foloseste balsam de rufe

Balsamul face ca hainele sa aiba un miros placut, de curat, pentru mai mult timp, le face mai moi la atingere si ajuta chiar la pastrarea acestora fara scame si par.

4. Poarta haine cu anchior

Un pulover sau un tricou cu anchior atrag atentia celor care te privesc mai mult spre zona capului decat spre cea a trunchiului, ceea ce ajuta mai ales daca nu ai un corp chiar lucrat. Pentru un efect si mai placut alege unul care sa aiba o culoare deschisa sau care sa fie cat de cat in nuanta cu ochii tai.

5. Calca-ti hainele

Chiar daca pierzi destul timp, hainele calcate te fac sa arati mult mai bine decat cele sifonate, desi sunt destui barbati care le prefera asa fie din comoditate, fie din neglijenta. Daca ai pe cineva care sa le calce in locul tau, cu atat mai bine.

6. Elimina parul inestetic

Daca ai fire vizibile la baza nasului si in urechi sau ai sprancenele unite, ar fi mai bine sa ai grija permanent ca parul din aceste zone sa fie indepartat. In cazul in care ti se pare complicat sa faci asta de unul singur, mergi la un salon de cosmetica.

7. Ai grija la postura

Atunci cand stai si mergi drept aspectul iti este vizibil imbunatatit, decat daca ai o alura garbovita. Nu numai ca hainele vin mai bine pe tine si ca trupul pare mai bine facut, dar in acest fel impui mai mult respect.

8. Zambeste

Acest truc pare banal, dar multi barbati uita sa zambeasca, ceea ce schimba semnificativ modul in care ceilalti interactioneaza cu ei. Atunci cand nu ai dispozitia necesara pentru a zambi cat mai des incearca sa faci ceva care te relaxeaza sau te amuza.

Acest truc va fi benefic intai pentru tine, deoarece iti va da o stare de spirit pozitiva, si apoi pentru comunicarea cu ceilalti, care va fi mai placuta si mai incarcata cu amabilitate.

9. Poarta mai des sacou

Sacoul reprezinta una dintre piesele vestimentare care te ajuta sa arati mai stilat si mai increzator.

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#trucuri imbracat barbati, #trucuri haine barbati, #sfaturi imbracaminte barbati , #barbati