Vrei sa stii cu ce barbat ai de-a face?- uita-te in farfuria lui

Marti, 02 August 2011, ora 11:39
4501 citiri
Vrei sa stii cu ce barbat ai de-a face?- uita-te in farfuria lui
teen problem

De ceva vreme, expertii au stabilit legatura dintre anumite preferinte ale unui barbat si caracterul sau. Specialistii au mers chiar mai departe, sustinand ca este lesne de stabilit caracterul unui barbat, daca privim catre preferintele sale culinare.

Daca barbatul adora batoanele de ciocolata, briosele, napolitanele, produsele de patiserie sau alte dulciuri, si, in plus, mai pune cate 3-4 lingurite de zahar in ceasca zilnica de cafea, inseamna ca acesta incearca sa transmita un semnal clar: simte ca nu ar fi inconjurat de dragoste si iubire reciproca.

Iubitorii de dulciuri sunt foarte apropiati de prieteni, familie si colegi. Lor le place sa se regaseasca in sine si, intrucat se simt nemultumiti de viata lor, incearca sa compenseze "indulcind-o", scrie

Teen Problem

Iubitorii de carne sunt persoane realiste, puternice si agresive. Acesti oameni iau foc, de-a dreptul, daca la masa in loc de friptura li se serveste o salata usoara de legume.

Fanii fast-food fac totul la repezeala. Sunt perosane care debordeaza de vitalitate si energie, birocratia ii scoate din minti iar rutina, pur si simplu, ii ucide.

Pasiunea pentru produse lactate transmite dorinta barbatului de a avea grija de cineva. Acesti oameni sunt foarte grijulii si blanzi. Iubesc copiii si animalele, visand la o familie mare.

Cei care urasc delicatesele marine si produsele exotice, sunt persoane nemultumite de viata lor. Ei considera ca toate aceste lucruri reprezinta o cheltuiala inutila. Prefera fulgii de ovaz in locul unui cockteil de creveti si caracatita. Pasionatii de gastronomie, in schimb, sunt oameni veseli, nu se sfiesc sa incerce ceva nou, nu numai in bucatarie dar si in pat.

Iubitorii condimetelor iuti si sosurilor picante sunt temperamentali, pasionati de aventura. Barbatii care prefera nucile, si in general fructele cu coaja lemnoasa, isi doresc intotdeauna sa fie primii si sa castige in tot ce isi propun.

Barbatii sensibili pot manca kilograme de castraveti, fara sa li se para prea mult. Iubitorii de varza si fasole sunt lenti si tind sa se indoiasca de orice li se spune.

Iubitorii de morcovi cruzi si mere sunt cei mai stabil mental si emotional, fiind gata sa rezolve orice problema in stil barbatesc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#preferinte culinare caracter barbati, #caracter partener preferinte culinare , #barbati